COM. Porcul mistreţ, barza şi ţestoasa, colaboratori RomGaz, aprobă gazul peste iarnă în România

COM. Porcul mistreţ, barza şi ţestoasa, colaboratori RomGaz, aprobă gazul peste iarnă în România

Vasile Ciolpan, directorul RomGaz, a declarat marţi: "Când ne facem prognozele despre cât de grea va fi iarna, luam în consideraţie şi comportamentul animalelor, cum se pregătesc dânsele de iarnă. ”Urmărim cât de adânc îşi face broasca ţestoasă vizuina, cât de graşi sunt porcii mistreţi în ajunul iernii".

COM. Porcul mistreţ, barza şi ţestoasa, colaboratori RomGaz, aprobă gazul peste iarnă în România

Dânsul Ciolpan la conferinţa organizată de Focus Energetic a făcut publică o şedinţă de rutină a RomGaz. Este vorba de un meeting de management tipic. Dânşii angajaţi RomGaz în frunte cu Ciolpan, în luna septembrie, se mută în tufiş să caute porcii mistreţi. De ce?

Ciolpan a precizat ca nu există o unitate specială în cadrul Romgaz care să se ocupe special cu analiza comportamentului animalelor care decid cantitatea de gaz stocată peste iarnă pentru consumul României. Deci, imaginaţi-vă! O şedinţă de management în lumea RomGaz a lui Ciolpan. ”Deci, am găsit un porc gras!” Ţipă din tufişul-task nevasta lui Ciolpan, şefă serviciu RomGaz. ”E gras, dar grasssss!” ţipă din apropiere alt angajat. ”Bun, decide Ciolpan, deci depozităm mult gaz pentru populaţie. Va fi iarnă grea!”

”Dar broasca ţestoasă?” pune în dilemă conducerea RomGaz dânsul Ciolpan. Are drept de dilemă, are 20000 euro salariu, pe lună. ”Păi, ţestoasa, dânsule Ciolpan, broasca a intrat la vizuină.” ”Deci, mult gaz pentru popor. Hai să verificăm din trei surse. Caută!”, dă ordin competent Ciolpan altui angajat de 1400 euro. ”Deci, pasărea migratoare. A plecat?” ”Dânsa n-a plecat.” ”Asta ne încurcă socotelile.” ”Ce facem?” ies salariaţii de 12000 de euro din tufişuri.

”Păi, berzele încurcă socotelile!” În România, normal, gazul nu iernează pentru populaţie în depozite fără algoritmul porcului, mistreţului, berzei şi ţestoasei. Iarna asta, avem un sfat competent, marca RomGaz-20000 euro/lună. Români, vă ordon treceţi iarna! Când deschideţi aragazul, nu uitaţi că porcii mistreţi din proximitate au muncit pentru voi!

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 Două zodii de care trebuie să fugi cât poți. Cine sunt vampirii energetici care își epuizează semenii

4 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

5 Cine este judecătorul care și-a injectat benzină în venă și ar fi murit în ambulanța care-l transporta la București