Comandantul-șef al armatei ucrainene poartă o insignă cu un personaj adorabil pe vesta antiglonț VIDEO

Comandantul-șef al armatei ucrainene poartă o insignă cu un personaj adorabil pe vesta antiglonț VIDEO

Comandantul-șef al armatei ucrainene a apărut în mai multe videoclipuri, în timpul unei ședințe de strategie militară, purtând o insignă cu Baby Yoda, un adorabil personaj verde din serialul "The Mandalorian".

Valeri Zalujnîi apare în mai multe secvențe purtând insigna cu celebrul personaj din franciza Star Wars, relatează Digi 24 .

Valeri Zalujnîi poartă o insignă cu Baby Yoda FOTO Captură video Facebook

Dușmanul încearcă să oprească avansul unităților noastre. Din acest motiv, a desfășurat un sistem de fortificații cu minarea densă a terenului și cu un număr mare de rezerve. În ciuda rezistenței furioase a ocupanților, soldații noștri fac tot ce pot pentru a elibera teritoriul ucrainean. Operațiunea continuă conform planului”, se arată în postarea care însoțește clipul video.

A devenit vedetă pe Internet

Baby Yoda, un adorabil personaj verde din "The Mandalorian", un nou serial TV produs de Disney şi inspirat din universul francizei "Star Wars", este foarte scund, însă acest lucru nu l-a împiedicat să genereze un val uriaş de simpatie şi de tandreţe pe reţelele de socializare, anunța AFP în 2019, la scurt timp după premiera serialului.

Numeroase capturi de ecran, fragmente video şi meme-uri cu noua vedetă a reţelelor de socializare, care se deplasează într-un fel de cărucior zburător şi comunică doar prin intermediul unor sunete care se aseamănă cu un chiţăit, au devenit virale.Publicaţiile care menţionează personajul Baby Yoda au generat 2,28 milioane de comentarii pe Facebook şi Twitter în primele două săptămâni de difuzare a serialului TV, potrivit datelor furnizate de compania NewsWhip şi citate de site-ul specializat Axios.

Celebrităţile de la Hollywood au fost cuprinse la rândul lor de "febra Baby Yoda". Actorul Dwayne Johnson, supranumit "The Rock", a publicat pe internet un montaj fotografic ce îl prezintă în timp ce leagănă acea creatură fictivă în braţele sale. Montajul este însoţit de hashtag-ul #Iamyourfather ("Sunt tatăl tău"), o referire directă la o replică vestită din universul filmelor "Star Wars".

Al nouălea film din franciza cinematografică "Star Wars"este intitulat "Star Wars: The Rise of Skywalker". Acest lungmetraj este cel de-al cincilea film produs în cadrul seriei "Războiul stelelor" după achiziţionarea de către Disney a studioului Lucasfilm în 2012.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”