Comedia care a detronat horror-ul „Capra cu trei iezi“ în topul Netflix, distrusă de critici: „O tocană făcută în grabă“ VIDEO FOTO

Comedia care a detronat horror-ul „Capra cu trei iezi“ în topul Netflix, distrusă de critici: „O tocană făcută în grabă“ VIDEO FOTO

Aflată pe locul 1 în top 10 filme România, pelicula nu a avut deloc recenzii bune de la criticii de film din străinătate.

Actorii din „Murder Mystery 2/Vacanță criminală 2“ FOTO Netflix

«Politicienii, clădirile urâte și prostituatele devin respectabile dacă rezistă suficient de mult“, spune un personaj din filmul «Chinatown». Același lucru se poate spune și despre Adam Sandler“ , scrie criticul de film Frank Scheck în The Hollywood Reporter.

Filmul „Murder Mystery 2/Vacanță criminală 2“, cu Jennifer Anniston și Adam Sandler în rolurile principale, o continuare a producției de succes „Vacanță criminală“, a avut premiera pe 31 martie și a ajuns numărul 1 în România, la categoria filme, detronând „Capra cu trei iezi“. Filmul are un scor de doar 52% pe site-ul Rotten Tomatoes, iar recenziile de sprecialitate nu sunt deloc bune.

În 2014, Adam Sandler și Netflix au încheiat un contract pentru patru filme exclusive. Actorul a primit suma fabuloasă de 250 de milioane de dolari, adică 62,5 milioane de dolari pe film, potrivit Forbes. Netflix a reînnoit acordul în 2017, pentru încă patru filme, și din nou în 2021. Chiar dacă au succes de public (primul film, „ Vacanță criminlă“,a doborât recordul de cel mai vizionat film pe Netflix într-un singur weekend) filmele lui Sandler sunt considerate pelicule facile de către critica de specialitate.

La patru ani după ce au rezolvat primul lor caz de crimă, Nick și Audrey Spitz (Adam Sandler și Jennifer Aniston) sunt detectivi cu normă întreagă. Ei își deschid propria agenție de detectivi și sunt implicați într-un caz special când prietenul lor, un maharajah miliardar, este răpit de la propria nuntă.

„Murder Mystery 2/Vacanță criminală 2“, pe placul publicului

Acest film îl readuce pe Sandler într-un rol de prostovan, de care publicul pare să nu se sature. Scenele de acțiune sunt bine făcute, mai ales cea de la Arcul de Triumf din Paris, dar par complet inutile. Pentru fanii lui Sandler este suficient să-l vadă cum mănâncă un calup întreg de brânză“, a notat criticul de film Frank Scheck în The Hollywood Reporter.

„La fel ca «Vacanță criminală», «Vacanță criminală 2» este ca o tocană făcută în grabă. Filmele «Murder Mystery» nu au mari mistere în ele, dar nici nu trebuie să aibă. Sunt suficient de bune pentru un anumit public, iar ceea ce îi place publicului este «chimia» dintre Adam Sandler și Jennifer Aniston, care primește note mari“, notează Variety.

Chimia dintre protagoniști pare să salveze filmul, după cum scrie și prestigioasa publicație The New York Times: „Așa cum au făcut-o în primul film, Sandler și Aniston au o afabilitate palpabilă și se vede că s-au distrat filmând prostia asta, chiar dacă rezultatul nu este de aur“.

Cel mai probabil, la fel ca și prima peliculă, „Murder Mystery 2/Vacanță criminală 2“ va face noi recorduri de audiență pe platforma de streaming Netflix.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...