Comediantul Mircea Bravo, implicat într-un accident rutier/Soția artistului a fost rănită și transportată la spital

Comediantul Mircea Bravo, implicat într-un accident rutier/Soția artistului a fost rănită și transportată la spital

Vloggerul Mircea Bravo a fost implicat, luni 4 decembrie, într-un accident rutier produs pe un drum județean din Bihor. Soția artistului a fost rănită în urma impactului, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Mircea Bravo se afla la volanul autoturismului implicat în accident. Acesta ar fi pierdut controlul mașinii și a intrat într-un stâlp de electricitate. În acest eveniment rutier nu au mai fost implicate și alte autoturisme, transmite Biroul de Presă al Poliției Române.

” Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09.23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma accidentului rutier, o femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital”, se arată în comunicatul remis presei.

În urma testării conducătorului auto cu aparatele etilotest și DrugTest, rezultatele au fost negative.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat