Comentatorul politic controversat Tucker Carlson, fostă vedetă Fox News, a vizitat România

Comentatorul politic controversat Tucker Carlson, fostă vedetă Fox News, a vizitat România

Înlocuit recent de postul de televiziune Fox News, din emisiunea de tip talk-show, celebrul prezentator Carlson Tucker a vizitat România. Carlson este cunoscut pentru promovarea teoriilor conspirației pe subiecte ce privesc atât pandemia de coronavirus, cât și alegerile din 2020, pierdute de fostul președinte Donald Trump, dar și pentru poziții pro-Rusia.

FOTO EPA EFE

Anunțul a fost făcut de fostul membru PSD, Cozmin Gușă, care a publicat mai multe imagini cu prezentatorul american.

.

O alta imagine cu Carlson la Londra, pregatindu-se sa ia avionul spre Bucuresti.

„BOOOM! Tucker Carlson incognito la București aseară, poze cu fanii din România! Welcome Tucker! Cei care-au luat masa aseară la Casa di David au avut nemaipomenita surpriză să-l întâlnească pe Tucker Carlson, venit incognito la București, după o vizită la Budapesta. Ne-a laudat mâncarea și cultura, despre care mai știa destule de la tatăl său, un mare fan al României, ce a încercat să ne ajute în alegerile din 2009. Niște prieteni de-ai mei erau prezenți și s-au fotografiat astfel cu vedeta tv nr. 1 a momentului, cel mai bucuros a fost însă tânărul Mathias (foto), ce e mare fan al lui Tucker. Să vedeți acum scenarii despre «scopul și durata vizitei», a scris Cozmin Gușă pe Facebook.

Tucker Carlson a părăsit brusc Fox News la sfârşitul lunii aprilie şi a anunţat în iunie că va prezenta o emisiune pe Twitter, reţeaua de socializare cumpărată de miliardarul Elon Musk.

De atunci, audienţele postului Fox News au scăzut, în contextul în care emisiunea lui Tucker Carlson a fost urmărită în medie de 3,3 milioane de telespectatori în 2022 - cea mai mare audienţă obţinută în segmentul primetime de un post de ştiri din Statele Unite, potrivit Agerpres .

Fosta gazdă Fox News, Tucker Carlson , și-a anunțat relansarea iminentă pe Twitter. El a postat marți un videoclip cu conținut relevant pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

În curând vom lansa pe Twitter o nouă versiune a emisiunii noastre, la care am lucrat în ultimii șase ani și jumătate. Va mai fi ceva despre care vă vom spune. Între timp, suntem bucuroși să fim aici”, a spus Carlson.

Carlson a fost un promotor al teoriilor conspirației. Nu numai că a semănat de nenumărate ori îndoieli cu privire la legitimitatea alegerilor din anul 2020, însă a promovat și teorii ale conspirației cu privire la vaccinurile COVID-19.

Tucker Carlson, a susținut și teorii ce privesc războiul din Ucraina, având poziții pro-Rusia, afirmând pe timpul difuzării emisiunii sale pe canalul de televiziune că Ucraina pierde războiul și susținând că administrația Biden este „panicată” din această cauză.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat