Comisia de muncă: Spor de complexitate a muncii de 15% pentru unii funcționari publici din Parlament și ministere

Comisia de muncă: Spor de complexitate a muncii de 15% pentru unii funcționari publici din Parlament și ministere

Funcționarii publici din Ministerul de Finanțe, Ministerul Mediului, Ministerul Muncii și din instituțiile aflate în subordonarea, coordonarea sau sub autoritatea acestora, cei din Ministerul Justiției, precum și funcționarii din serviciile Parlamentului beneficiază de un spor pentru complexitatea muncii de 15% din salariul de bază, potrivit unui amendament la Legea salarizării adoptat, marți, de Comisia de muncă a Camerei Deputaților.

Această prevedere nu se aplică pentru personalul de specialitate implicat în procesul legislativ din cadrul Secretariatului General al Guvernului, serviciilor Parlamentului, Consiliului Legislativ și Administrației Prezidențiale, pentru care se acordă o majorare de 10% a salariului de bază.

"Stabilirea personalului de specialitate implicat în procesul legislativ se face prin decizie a ordonatorului principal de credite", mai prevede Legea salarizării.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale