Comitetul Executiv al FRF a eliminat reprizele de prelungiri la Supercupa României

Comitetul Executiv al FRF a eliminat reprizele de prelungiri la Supercupa României

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis, sâmbătă, eliminarea din regulament a celor două reprize de prelugiri de câte 15 minute la Supercupa României, în caz de egalitate după 90 de minute urmând să se execute direct loviturile de departajare.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat la finalul ședinței că s-a luat această decizie pentru a se evita accidentările jucătorilor. "Referitor la meciul de Supercupă... unul dintre obiectivele noastre este legat de integritatea jucătorilor, de sănătatea lor. Așa că am luat decizia ca meciurile de Supercupă să nu mai aibă prelungiri, ci imediat după cele 90 de minute să se treacă la loviturile de departajare', a explicat Burleanu.

În Supercupa României se vor întâlni campioana Astra Giurgiu și câștigătoarea Cupei României, CFR Cluj.

Comitetul Executiv al FRF a mai decis, sâmbătă, ca Liga a II-a, ediția 2016-2017, să înceapă la 30 iulie, iar Liga a III-a, ediția 2016-2017, la 27 august sau 3 septembrie, în funcție de numărul de echipe care se vor înscrie.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!