Comitetul Executiv al FRF a eliminat reprizele de prelungiri la Supercupa României

Comitetul Executiv al FRF a eliminat reprizele de prelungiri la Supercupa României

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis, sâmbătă, eliminarea din regulament a celor două reprize de prelugiri de câte 15 minute la Supercupa României, în caz de egalitate după 90 de minute urmând să se execute direct loviturile de departajare.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat la finalul ședinței că s-a luat această decizie pentru a se evita accidentările jucătorilor. "Referitor la meciul de Supercupă... unul dintre obiectivele noastre este legat de integritatea jucătorilor, de sănătatea lor. Așa că am luat decizia ca meciurile de Supercupă să nu mai aibă prelungiri, ci imediat după cele 90 de minute să se treacă la loviturile de departajare', a explicat Burleanu.

În Supercupa României se vor întâlni campioana Astra Giurgiu și câștigătoarea Cupei României, CFR Cluj.

Comitetul Executiv al FRF a mai decis, sâmbătă, ca Liga a II-a, ediția 2016-2017, să înceapă la 30 iulie, iar Liga a III-a, ediția 2016-2017, la 27 august sau 3 septembrie, în funcție de numărul de echipe care se vor înscrie.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…