Concordia Chiajna, blocată în Istanbul

Delegația echipei de fotbal Concordia Chiajna se află blocată în Istanbul, potrivit paginii de Facebook a clubului, după ce armata a preluat puterea în Turcia.

*ALERTĂ LIVE UPDATE Turcia: Clădirea Parlamentului de la Ankara a fost bombardată (Anadolu) (FOTO / VIDEO)

''Delegația Concordiei Chiajna se află încă în Istanbul, un oraș care fierbe în aceste momente. Suntem la un hotel lângă aeroportul principal din Istanbul. Vă vom ține la curent cu evoluția evenimentelor. Sperăm să ajungem cu bine în țară'', se arată în comunicatul grupării ilfovene.

Concordia a desfășurat un stagiu de pregătire în Turcia și urma să revină în țară, unde sâmbătă are programate antrenamentul oficial și conferința de presă premergătoare finalei Cupei Ligii. Finala Cupei Ligii este programată duminică, de la ora 20,00, cu Steaua București, pe Arena Națională din București.

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie, având în vedere evenimentele aflate în curs de desfășurare în Turcia.

"Referitor la evenimentele aflate în curs de desfășurare în Turcia, MAE recomandă turiștilor și celorlalți cetățeni români aflați pe teritoriul acestui stat să nu părăsească locațiile de cazare, să evite orice deplasări care nu sunt strict necesare, în special în locurile aglomerate, și să se informeze în permanență asupra evoluției situației interne. De asemenea, având în vedere că, potrivit informațiilor disponibile, aeroporturile internaționale și alte căi de comunicații din Turcia sunt momentan blocate, cetățenii români care intenționează să se deplaseze spre orice destinații din Turcia în cursul zilelor următoare sunt sfătuiți să își reprogrameze călătoriile respective", se arată într-un comunicat al MAE transmis AGERPRES.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Orban chiar este un om modest. Două momente

2 Document / Trebuie să fii idiot să crezi așa ceva! Cum ar fi ajuns înregistrarea compromițătoare cu foștii procu…

3 Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

4 Info / Guvernul va schimba vineri 8 prefecți

5 HOPA! Angajații din spitale care primesc șpaga ar putea rămâne fără contracte de muncă. Ministrul Sănătății an…

recomandări

Te ia DNA: Nicolae Moga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic