Concordia Chiajna, blocată în Istanbul

Delegația echipei de fotbal Concordia Chiajna se află blocată în Istanbul, potrivit paginii de Facebook a clubului, după ce armata a preluat puterea în Turcia.

*ALERTĂ LIVE UPDATE Turcia: Clădirea Parlamentului de la Ankara a fost bombardată (Anadolu) (FOTO / VIDEO)

''Delegația Concordiei Chiajna se află încă în Istanbul, un oraș care fierbe în aceste momente. Suntem la un hotel lângă aeroportul principal din Istanbul. Vă vom ține la curent cu evoluția evenimentelor. Sperăm să ajungem cu bine în țară'', se arată în comunicatul grupării ilfovene.

Concordia a desfășurat un stagiu de pregătire în Turcia și urma să revină în țară, unde sâmbătă are programate antrenamentul oficial și conferința de presă premergătoare finalei Cupei Ligii. Finala Cupei Ligii este programată duminică, de la ora 20,00, cu Steaua București, pe Arena Națională din București.

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie, având în vedere evenimentele aflate în curs de desfășurare în Turcia.

"Referitor la evenimentele aflate în curs de desfășurare în Turcia, MAE recomandă turiștilor și celorlalți cetățeni români aflați pe teritoriul acestui stat să nu părăsească locațiile de cazare, să evite orice deplasări care nu sunt strict necesare, în special în locurile aglomerate, și să se informeze în permanență asupra evoluției situației interne. De asemenea, având în vedere că, potrivit informațiilor disponibile, aeroporturile internaționale și alte căi de comunicații din Turcia sunt momentan blocate, cetățenii români care intenționează să se deplaseze spre orice destinații din Turcia în cursul zilelor următoare sunt sfătuiți să își reprogrameze călătoriile respective", se arată într-un comunicat al MAE transmis AGERPRES.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 Pro România, partidul CIE / SIE: Predoiu-general, Ponta-copil de trupă, Anghelache-aport valutar