Concordia Chiajna, prima echipă calificată în semifinalele Cupei Ligii Adeplast

Concordia Chiajna, prima echipă calificată în semifinalele Cupei Ligii Adeplast

Concordia Chiajna s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Adeplast la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o pe ASA Târgu Mureș cu scorul de 1-0 (1-0), pe teren propriu, în sferturile de finală ale competiției. Meciul a fost decis de autogolul lui Ionuț Balaur (37), care a deviat mingea în propria poartă după o intervenție ratată a portarului Adrian Viciu, în urma unui corner.

ASA a ratat un penalty, la scorul de 0-0, prin senegalezul Ousmane N'Doye (18), care a tras peste poartă, lovitura de pedeapsă fiind obținută de Claudiu Voiculeț (revenit la ASA de la CFR Cluj), faultat în careu de Bruno Madeira.

Fiecare echipă a avut câte o bară, gazdele prin Bruno Madeira (2), iar mureșenii prin Luis Pedro (45).

În penultimul act al competiției, Concordia o va întâlni pe învingătoarea dintre Dinamo București și CFR Cluj, meciurile fiind programate tur-retur, în perioadele 8-10 martie 2016 (la Chiajna), respectiv 5-7 aprilie 2016.

Antrenorul italian Cristiano Bergodi este la prima înfrângere pe banca echipei ASA, după două egaluri în campionat și o victorie în Cupa României.

CS Concordia Chiajna — ASA Tg. Mureș 1-0 (1-0), Stadion "Concordia" — Chiajna

A marcat: Ionuț Balaur (37, autogol).

Ousmane N'Doye (ASA) a ratat un penalty în min. 18 (șut peste poartă).

Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galați); arbitri asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Mircea Orbuleț (București); arbitru de rezervă: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe)

Observatori: Alexandru Deaconu (București) — CCA, Marcel Vasile (București) — LPF

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?