Concursul de frumuseţe Miss Israel a fost anulat

Concursul de frumuseţe Miss Israel a fost anulat

Organizatorii concursului Miss Israel au anulat competiţia din acest an, ceea ce înseamnă că Israelul nu va fi reprezentat la următoarea ediţie Miss Univers, din ianuarie, transmite agenţia israeliană TPS, conform Agerpres .

Concursul Miss Israel a fost organizat continuu din 1950 Foto: Arhivă

Organizatorii au confirmat că ediţia din acest an a concursului Miss Israel nu va avea loc. "Nu vom participa la concursul Miss Univers", au precizat ei.

Nu a fost oferită o explicaţie pentru această decizie şi nu este clar dacă va fi reluată competiţia anul viitor.

Concursul Miss Israel a fost organizat continuu din 1950.

În 1976, Rina Messinger din Kiriat Tivon a devenit singura israeliană care a câştigat concursul Miss Univers.

Miss Israel din 1998, Linor Abergil, din Netania, a fost desemnată câştigătoarea competiţiei Miss World, organizată separat, în 1998.

Printre personalităţile care au fost încoronate Miss Israel se numără Gal Gadot, în 2004 şi Yityish Aynaw, model israelian născut în Etiopia, care a câştigat competiţia în 2013.

Israelul a găzduit concursul Miss Univers în 2021. Competiţia, organizată în localitatea Eilat, a fost marcată de o controversă după ce Miss Africa de Sud, Lalewa Mswane, a concurat în pofida apelurilor guvernului din ţara sa de a boicota Israelul. Mswane a încheiat competiţia pe locul secund.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”