Condiții groaznice de cazare la CM din Qatar. „Apartamentul ne-a fost inundat două zile”

Condiții groaznice de cazare la CM din Qatar. „Apartamentul ne-a fost inundat două zile”

Mii de fani ai fotbalului prezenți la Campionatul Mondial din Qatar s-au plâns în ultima săptămână de condițiile de cazare oferite de organizatori, iar unii dintre suporteri spun că vor să plece mai devreme acasă.

Fan zone Qatar FOTO Twitter

Mai mulți fani australieni au spus că vor să plece mai devreme spre țara natală, din cauza condițiilor groaznice de la Cupa Mondială . Chiar dacă echipa lor favorită mai are de jucat cel puțin două meciuri la turneul final, aceștia preferă să renunțe la distracția de pe stadion, pentru a scăpa de mizeria de la cazare.

„Apartamentul nostru a fost inundat de canalizare două zile la rând. Scurgeri în baie care provoacă inundații, lipsă de apă caldă, serviciul pentru clienți a fost depășit de plângerile oamenilor”, au scris fanii australieni pe rețelele de socializare.

Conditii cazare Qatar FOTO Twitter

Suporterii spun că nu sunt suficiente autobuze, unitățile de aer condiționat se defectau și cazarea rezervată și plătită nu a fost asigurată.

Un alt fan a postat imagini pe Twitter la primele ore ale dimineții pentru a dezvălui că încă nu și-au putut prelua camerele pentru că nu erau gata, situație în care s-au regăsit alte sute de persoane și asta a fost doar în ultimele zile, nu în perioada premergătoare turneului.

Coadă la preluarea spațiilor de cazare FOTO Twitter

Coadă la preluarea spațiilor de cazare FOTO Twitter

Securitatea, la nivel înalt

Securitatea este la nivel înalt, în Qatar, iar voluntarii sunt prezenți în toate zonele importante în care se regăsesc fani, din fan zone-uri, până pe drumurile spre stadioane.

Jurnalistul Adevărul prezent la Campionatul Mondial din Qatar a scris într-un reportaj cum o borsetă în care se aflau acte și o sumă importantă de bani a fost restituită intactă, la mai puțin de 24 de ore după ce un alt coleg jurnalist o uitase pe un scaun din metrou.

Cosmin Olăroiu (53 de ani), aflat de 15 ani în această zonă a lumii, n-a fost deloc surprins. „Aici, nu se pierde nimic, nu se fură nimic. La un moment dat, mi-am uitat și eu lucrurile într-o toaletă. Mi-am dat seama după vreo patru ore. L-am trimis pe cineva la localul respectiv și a văzut că totul era neatins chiar în toaletă. Nici măcar nu luase cineva geanta de acolo“, a povestit Oli, care a antrenat Al-Sadd Doha, între 2009 și 2010.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”