Conducerea PNL a decis că Augustin Zegrean nu se va afla pe listele partidului la parlamentare (surse)

Conducerea PNL a decis că Augustin Zegrean nu se va afla pe listele partidului la parlamentare (surse)

Conducerea PNL a decis, marți, că fostul președinte al Curții Constituționale Augustin Zegrean nu se va afla pe listele liberalilor la alegerile parlamentare, au declarat, pentru AGERPRES, surse politice.

Potrivit surselor citate, în comisia de unificare s-a discutat despre posibilitatea ca Zegrean să fie pe listele PNL, dar s-a considerat că acesta nu are cum să candideze din partea partidului din moment ce nu este membru.

Președintele interimar al PNL Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartău, a declarat sâmbăta trecută, pentru AGERPRES, că Augustin Zegrean a trimis o scrisoare în care își manifesta intenția de a candida în această iarnă pentru o funcție de senator din partea organizației bistrițene, dar că nu a semnat și o adeziune la partid.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, la Deva, că nu poate decide în ceea ce privește candidatura la Senat a fostului președinte al Curții Constituționale, deoarece acest atribut îl deține filiala PNL Bistrița-Năsăud, însă a apreciat că ''orice om cu expertiză este binevenit în partid''.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…