Conflict în juriul „Chefi la cuțite“. „A fost război! Nu credeam că ei iau atât de tare în serios concursul“

Conflict în juriul „Chefi la cuțite“. „A fost război! Nu credeam că ei iau atât de tare în serios concursul“

Competiția culinară continuă în această seară mai aprig ca niciodată, iar întrecerea pentru amuletă va isca cele mai aprinse discuții.

O liptă aprigă pentru amuletă se dă la Chefi la cuțite FOTO Antena 1

Ediția de aseară a show-ului de la Antena 1 l-a adus în ringul amuletei pe câștigătorul sezonului 8 al show-ului gastronomic, Ionuț Belei , care și-a măsurat forțele la bancurile de lucru cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Provocarea Ginei Pistol pentru cei patru a fost să creeze preparate care să conțină 11 condimente, jurizarea fiind făcută de data aceasta de Răzvan Fodor.

Verdictul i-a adus lui Cătălin Scărlătescu cea de-a patra amuletă din acest sezon, avantajul fiind unul extrem de important: „Poți interzice celorlalți doi chefi să spună echipelor ce preparate vor găti“.

Competiția se complică în seara aceasta, iar ambiția chefilor de a obține victoria naște discuții aprinse. „N-a mai făcut nimeni așa ceva până acum“, a comentat Sorin Bontea situația fără precendent de la jocul de amuletă de diseară. Conflictul de proporții se va desfășura chiar sub ochii invitatei care face jurizarea, Elwira Petre. „A fost război! Eu nu credeam că ei iau atât de tare în serios acest concurs“, a fost reacția Elwirei, iar Gina Pistol va fi la un pas de a interveni în privința verdictului.

Invenție culinară pentru „Chefi la cuțite“

De cealaltă parte, noi concurenți prepară pentru cei trei chefi farfurii asezonate cu povești surprinzătoare. Omul de faceri Călin Donca vine la „Chefi la cuțite“ alături de soția sa, dornic să-și demonstreze creativitatea în bucătărie.

„Vreau să le împărtășesc chefilor o invenție culinară, pe care o voi arăta pentru prima dată chiar aici“, a anunțat el. Cum se va desfășura lupta încinsă pentru amuletă și ce verdicte se vor da în arena preselecțiilor, telespectatorii vor afla în ediția difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20.30.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?