Conflict între susţinătorii CSA Steaua şi Dinamo. Mai multe persoane au ajuns la poliţie

Conflict între susţinătorii CSA Steaua şi Dinamo. Mai multe persoane au ajuns la poliţie

Mai multe persoane au ajuns la Poliţie în urma unui incident produs în zona Stadionului Steaua, între suporteri ai echipelor CSA Steaua şi FC Dinamo 1948, care urmează să se întâlnească marţi seara în play-off-ul Ligii a II-a de fotbal.

Suporterii s-au luat la bătaie FOTO Captură video

Jandarmii au anunțat că în zona stadionului Steaua un grup de 10-15 suporteri ai echipei CSA Steaua a intrat în conflict cu un grup de aproximativ 40 de suporteri dinamovişti. Aceștia erau prezenți pe stadion pentru amenajarea coregrafiei. Jandarmii au intervnit prompt și au identificat mai multe persoane, care ulterior au fost reținute și duse la poliție.

Asupra acestora au fost găsite mai multe materiale pirotehnice .

În jurul orei 12,30, în zona stadionului Steaua, un grup de 10 - 15 suporteri ai echipei CSA Steaua a intrat în conflict cu un grup de aproximativ 40 de suporteri dinamovişti veniţi pentru amenajarea coregrafiei în stadion. Jandarmii prezenţi în zona stadionului au intervenit prompt şi au reuşit să stopeze incidentul”, informează un comunicat al Jandarmeriei Bucureşti.

Mai multe persoane au fost identificate, reţinute şi conduse la secţiile de Poliţie pentru luarea măsurilor legale, scrie Agerpres.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”