Congres PSD/Fifor, despre cei care l-au huiduit pe Oprişan: Nu mi-aş dori să văd astfel de lucruri

Congres PSD/Fifor, despre cei care l-au huiduit pe Oprişan: Nu mi-aş dori să văd astfel de lucruri

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, sâmbătă, referindu-se la incidentul produs atunci când Marian Oprişan a încercat să ia cuvântul la Congres, că nu şi-ar dori să vadă aceste lucruri şi trebuie lăsat deoparte "orice orgoliu".

"Nu cred că mi-aş dori să văd astfel de lucruri. Până la urmă, suntem o echipă mare, o familie frumoasă şi lucrul acesta trebuie să fie dus mai departe. Suntem colegi şi dincolo de orice competiţie cred că împreună mergem mai departe şi să lăsăm orice orgoliu deoparte, toate supărările deoparte şi să ne apucăm de treabă", a precizat Mihai Fifor, la finalul Congresului.

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a renunţat să-şi susţină discursul în faţa delegaţilor la Congresul partidului după ce a fost fluierat şi huiduit de o parte dintre aceştia.

Oprişan s-a înscris pe lista de vorbitori, dar în momentul în care a urcat pe scena a fost huiduit, iar unii dintre delegaţi i-au strigat: "Lasă-ne!".

"Se pare că nu vor sa mai vorbim", a spus Marian Oprişan, părăsind tribuna. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 „Wow, sexul din filme este foarte real”

4 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”

5 VIDEO Aceste imagini bizare sunt din Germania...