Consiliul Concurenţei a aprobat intrarea fraţilor Pavăl în acţionariatul Farmaciilor Tei

Consiliul Concurenţei a aprobat intrarea fraţilor Pavăl în acţionariatul Farmaciilor Tei

Pavăl Holding S.R.L. a achiziţionat 30% din capitalul social al companiilor Farmacia Tei S.R.L. şi Bebetei Investments Group S.R.L. şi va controla firmele, împreună cu Roxana Maftei.

Farmacia Tei S.R.L. comercializează cu amănuntul produse farmaceutice şi parafarmaceutice, prin intermediul a 6 farmacii fizice (5 în Bucureşti şi una în Constanţa), precum şi online.

Bebetei Investments Group S.R.L. comercializează cu amănuntul produse de îngrijire personală şi produse destinate copiilor, prin intermediul a 5 magazine fizice (4 în Bucureşti şi unul în Constanţa), precum şi a unui magazin online. În plus, Bebetei deţine în Bucureşti şi o drogherie.

Pavăl Holding S.R.L. este societatea mamă a unui grup de companii care desfăşoară activităţi precum: comercializarea cu amănuntul a articolelor de bricolaj, întreţinerea şi repararea autovehiculelor, lucrări de tâmplărie şi dulgherie, închirierea şi subînchirierea de bunuri proprii sau închiriate, fabricarea cărămizilor, a ţiglelor şi a altor produse pentru construcţii.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...