Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea High-Tech Systems & Software de către Kaseke Limited

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea High-Tech Systems & Software de către Kaseke Limited

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Kaseke Limited a preluat compania High-Tech Systems & Software şi, indirect, firma Winsoft Suport, potrivit unui comunicat remis, joi, AGERPRES.

Kaseke face parte din grupul Penta Investments care este prezent în România în mai multe sectoare de activitate, printre care: comercializarea de produse farmaceutice şi parafarmaceutice (A&D Pharma Holdings, Elatis Farma, Fundaţia Sensiblu, Mediplus Exim, Sensiblu), jocuri de noroc (pariuri sportive - Fortuna Bet Holding, Bet Zone, Public Slots, Slot Arena, Fortuna Bet Shops Holding).

High-Tech Systems & Software SRL dezvoltă şi implementează soluţii software la cerere, dezvoltă aplicaţii software proprii, livrează infrastructură hardware, furnizează servicii de mentenanţă şi suport pentru serviciile IT&C pe care le dezvoltă.

Compania Winsoft Suport este deţinută de High-Tech Systems & Software şi dezvoltă soluţii software proprii şi la cerere, furnizează servicii de mentenanţă pentru soluţiile software proprii, prestează servicii de consultanţă pentru farmacii şi servicii de prelucrare de date statistice pentru farmacii.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro