Constanţa: Amenzi de circa 6,7 milioane de lei aplicate de la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare

Constanţa: Amenzi de circa 6,7 milioane de lei aplicate de la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare

Un număr de 5.572 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 6,7 milioane lei, au fost aplicate în judeţul Constanţa de la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare, pentru nerespectarea condiţiilor impuse în scopul limitării infectării cu virusul COVID-19, informează Prefectura.

Conform sursei citate, în ultimele 24 de ore, forţele de ordine au verificat 1.483 de persoane aflate în izolare la domiciliu şi 46 de entităţi economice şi au aplicat 458 de amenzi în valoare de 781.940 lei, din care 453 pentru nerespectarea măsurilor impuse prin Ordonanţa Militară nr. 3.

Pentru verificarea măsurilor impuse prin ordonanţele militare în vigoare, în ultimele 24 de ore în judeţul Constanţa au fost mobilizaţi 1.067 de poliţişti, jandarmi şi militari, iar poliţiştii Gărzii de Coastă au aplicat, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, două sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.000 de lei, pentru nerespectarea culoarelor de tranzit stabilite pentru transporturile de marfă.

În ceea ce priveşte situaţia actualizată legată de COVID-19, în judeţul Constanţa sunt 57 de persoane vindecate şi 757 de persoane se află în carantină. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”