Constanţa: Bărbat prins în timp ce înşela o bătrână cu 2.000 de lei prin metoda ''accidentul''

Constanţa: Bărbat prins în timp ce înşela o bătrână cu 2.000 de lei prin metoda ''accidentul''

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost prins în flagrant de poliţişti, joi, în municipiul Constanţa, în timp ce primea de la o bătrână 2.000 de lei, după ce o păcălise la telefon că fiul acesteia are nevoie de bani, fiind spitalizat în urma unui accident rutier.

Poliţiştii au fost sesizaţi de fiica bătrânei, care a reclamat că mama sa ar fi victima unei înşelătorii.

"Astăzi, în jurul orei 13,10, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie de 56 de ani cu privire la faptul că mama sa, de 77 de ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de înşelăciune", a informat, printr-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Conform sursei citate, din cercetări a reieşit că septuagenara a fost apelată pe telefonul fix de către un bărbat care s-a recomandat a fi fiul său şi care i-a spus că este internat în spital în urma unui accident rutier, că se află în stare gravă şi îi trebuie toţi banii pe care îi are în casă. Victima i-a transmis bărbatului că nu ştie câţi bani are în casă, dar că o va chema pe fiica sa să o ajute.

"Ulterior, femeia de 56 de ani a sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie, care a surprins în flagrant delict un bărbat, de 30 de ani, în timp ce primea un plic cu suma de 2.000 de lei de la persoana vătămată", reiese din comunicat.

Individul a fost imobilizat şi încătuşat, fiind condus la sediul Poliţiei pentru audieri. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând a fi luate măsurile legale care se impun. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro