Constanţa: Bărbatul care a tras cu un pistol cu bile şi a distrus mai multe autoturisme a fost reţinut

Constanţa: Bărbatul care a tras cu un pistol cu bile şi a distrus mai multe autoturisme a fost reţinut

Bărbatul care a tras cu un pistol cu bile, noaptea, pe o stradă din municipiul Constanţa, avariind mai multe autoturisme, a fost depistat şi reţinut pentru 24 de ore, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

"În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii Secţiei 5 au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, de 33 de ani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Persoana în cauză urmează a fi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă", a transmis IPJ Constanţa.

În noaptea de luni spre marţi, mai multe autoturisme au fost distruse, precum şi fereastra unui imobil, după ce o persoană necunoscută ar fi tras la întâmplare cu un pistol tip airsoft pe o stradă din municipiul Constanţa , poliţiştii fiind alertaţi prin 112 de către un cetăţean.

Conform IPJ, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. AGERPRES/ (AS - autor: Nona Jalbă, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...