Constanţa: Cele trei femei care au agresat un elev pe holul şcolii, reţinute

Constanţa: Cele trei femei care au agresat un elev pe holul şcolii, reţinute

Cele trei mame reclamate pentru agresarea unui elev pe holul Şcolii Gimnaziale nr 28 "Dan Barbilian" din Constanţa au fost reţinute reţinute, fiind cercetate pentru violenţă şi tulburarea liniştii publice, informează un comunicat de presă transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Potrivit anchetatorilor, pe data de 30 ianuarie, lucrătorii Secţiei 3 Poliţie au fost sesizaţi de directorul unei şcoli gimnaziale, din municipiul Constanţa, despre faptul că un elev ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane, în incinta unităţii de învăţământ, în timpul recreaţiei.

"Urmare a cercetărilor în cazul săvârşirii unor infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au depistat trei femei bănuite de comiterea faptelor, acestea fiind ulterior reţinute pentru 24 de ore", se precizează în comunicatul de presă.

Cele trei femei au vârste cuprinse între 29 şi 37 de ani, iar elevul are 13 ani şi este în clasa a V-a.

În cursul zilei, cele trei femei vor fi prezentate instanţei cu propuneri legale. AGERPRES / (AS - autor: Dan Mihăescu, editor: Irina Poenaru, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale