Constanţa: Cererea de eliberare condiţionată a fostului preşedinte al CJ Nicuşor Constantinescu a fost respinsă

Constanţa: Cererea de eliberare condiţionată a fostului preşedinte al CJ Nicuşor Constantinescu a fost respinsă

Judecătoria Medgidia a respins miercuri, în primă instanţă, cererea de eliberare condiţionată formulată de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Decizia poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.

Fostul preşedinte al C J Constanţa, Nicuşor Constantinescu, condamnat la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, rămâne să-şi execute, deocamdată, restul de închisoare în Penitenciarul Poarta Albă.

Instanţa a mai decis că Nicuşor Constantinescu poate formula peste cinci luni, de la data rămânerii definitive a acestei decizii, o nouă cerere similară.

Nicuşor Constantinescu a fost încarcerat pe data de 29 iunie 2016, pentru a executa o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, pronunţată de Curtea de Apel Constanţa. Instanţa a stabilit că fostul preşedinte al C. J. Constanţa a iniţiat două proiecte de hotărâre, adoptate de plen, prin care trebuia evacuat Centrul Militar Zonal din sediul pe care îl ocupa, ambele acte fiind ulterior anulate de magistraţi. Judecătorii au apreciat şi că preşedintele CJ nu a asigurat finanţarea corespunzătoare pentru Centrul Militar Zonal în perioada 2009 - 2013. AGERPRES / (AS - autor: Dan Mihăescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…