Constanţa: Circulaţie rutieră îngreunată în judeţ din cauza zăpezii şi viscolului

Constanţa: Circulaţie rutieră îngreunată în judeţ din cauza zăpezii şi viscolului

Circulaţia rutieră în judeţul Constanţa se desfăşoară cu dificultate marţi în unele zone din cauza zăpezii şi a viscolului, utilajele de deszăpezire fiind scoase pe teren.

Lucrători ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa au intervenit în comuna Ciocârlia pentru repunerea pe carosabil a două autoturisme care, din cauza zăpezii, au derapat în şanţul de pe marginea drumului.

"În judeţ se circulă în condiţii de iarnă. Este viscol şi vizibilitate redusă", a transmis DRDP Constanţa.

Potrivit Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, se acţionează pentru prevenirea formării de suluri de omăt din cauza vântului şi se împrăştie material antiderapant - nisip şi sare, utilizându-se 30 de utilaje de deszăpezire - autocamioane cu lamă şi sărăriţă, unimog-uri, încărcătoare frontale şi un autogreder. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...