Constanța: Comandantul marinei militare române va primi vizita șefului Comandamentului MARCOM al NATO

Constanța: Comandantul marinei militare române va primi vizita șefului Comandamentului MARCOM al NATO

Șeful Statului Major al Forțelor Navale (SMFN), viceamiral dr. Alexandru Mârșu, va primi joi, 2 februarie, vizita Șefului Comandamentului Maritim Aliat MARCOM, viceamiralul Clive C.C. Johnstone, la sediul din București.

Potrivit SMFN, pe agenda discuțiilor se află subiecte referitoare la exercițiile multinaționale planificate și organizate de Forțele Navale Române (FNR) în anul 2017, precum și aspecte ale participării navelor militare românești la exerciții organizate de NATO, în perioada următoare.

De asemenea, potrivit sursei citate, vineri, 3 februarie, cei doi înalți oficiali militari vor face o vizită în Garnizoana Constanța cu ocazia ceremoniei militare de deschidere a exercițiului multinațional Sea Shield 17, planificată a se desfășura în clădirea Terminalului de pasageri din Portul Constanța.

La finalul ceremoniei este programată o sesiune de declarații de presă ce vor fi susținute de viceamiralul Clive C.C. Johnstone și viceamiralul dr. Alexandru Mârșu, având ca temă temă prezența navelor NATO în Marea Neagră la exercițiile organizate de Forțele Navale Române.

AGERPRES / (AS — autor: Dan Mihăescu, editor: Marius Frățilă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro