Constanța: Conflict aplanat de jandarmi în nordul stațiunii Mamaia; două persoane înjunghiate, duse la spital

Constanța: Conflict aplanat de jandarmi în nordul stațiunii Mamaia; două persoane înjunghiate, duse la spital

Un conflict iscat duminică dimineață între aproximativ zece persoane, într-o parcare din apropierea unui club din nordul stațiunii Mamaia, a fost aplanat de jandarmi, doi indivizi cu plăgi înjunghiate fiind transportați la spital, potrivit autorităților locale.

Reprezentanți ai Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au anunțat că una dintre persoanele implicate în scandal a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgențe, având o plagă la un membru superior.

Conform Grupării de Jandarmi Mobile ''Tomis'', autoritățile au fost alertate prin numărul unic de urgență 112 pentru aplanarea unui conflict spontan, în apropierea unui club din nordul stațiunii Mamaia.

La sosirea jandarmilor, trei dintre scandalagii, care aveau asupra lor cuțite și agresau două persoane, au fost somați, imobilizați și încătușați, alți cinci-șase implicați în conflict reușind să fugă.

Cinci persoane au fost conduse la Poliția Mamaia pentru continuarea cercetărilor, ei fiind acuzați de port ilegal de armă albă, tulburarea ordinii și liniștii publice și vătămare corporală. Ulterior, unul dintre cei cinci suspecți a fost dus la SCJU pentru acordarea de îngrijiri medicale, potrivit GJM ''Tomis'' Constanța.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

3 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…