Constanța: Conflict aplanat de jandarmi în nordul stațiunii Mamaia; două persoane înjunghiate, duse la spital

Constanța: Conflict aplanat de jandarmi în nordul stațiunii Mamaia; două persoane înjunghiate, duse la spital

Un conflict iscat duminică dimineață între aproximativ zece persoane, într-o parcare din apropierea unui club din nordul stațiunii Mamaia, a fost aplanat de jandarmi, doi indivizi cu plăgi înjunghiate fiind transportați la spital, potrivit autorităților locale.

Reprezentanți ai Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au anunțat că una dintre persoanele implicate în scandal a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgențe, având o plagă la un membru superior.

Conform Grupării de Jandarmi Mobile ''Tomis'', autoritățile au fost alertate prin numărul unic de urgență 112 pentru aplanarea unui conflict spontan, în apropierea unui club din nordul stațiunii Mamaia.

La sosirea jandarmilor, trei dintre scandalagii, care aveau asupra lor cuțite și agresau două persoane, au fost somați, imobilizați și încătușați, alți cinci-șase implicați în conflict reușind să fugă.

Cinci persoane au fost conduse la Poliția Mamaia pentru continuarea cercetărilor, ei fiind acuzați de port ilegal de armă albă, tulburarea ordinii și liniștii publice și vătămare corporală. Ulterior, unul dintre cei cinci suspecți a fost dus la SCJU pentru acordarea de îngrijiri medicale, potrivit GJM ''Tomis'' Constanța.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Interlopul Cătălin Mavrichie, asasinul lui „Caiac”, va fi eliberat condiționat după 13 ani de detenție

2 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

3 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

4 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN

5 Să nu întrebați cine este prostul din poza asta...