Constanța: Conflict aplanat de jandarmi în nordul stațiunii Mamaia; două persoane înjunghiate, duse la spital

Constanța: Conflict aplanat de jandarmi în nordul stațiunii Mamaia; două persoane înjunghiate, duse la spital

Un conflict iscat duminică dimineață între aproximativ zece persoane, într-o parcare din apropierea unui club din nordul stațiunii Mamaia, a fost aplanat de jandarmi, doi indivizi cu plăgi înjunghiate fiind transportați la spital, potrivit autorităților locale.

Reprezentanți ai Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au anunțat că una dintre persoanele implicate în scandal a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgențe, având o plagă la un membru superior.

Conform Grupării de Jandarmi Mobile ''Tomis'', autoritățile au fost alertate prin numărul unic de urgență 112 pentru aplanarea unui conflict spontan, în apropierea unui club din nordul stațiunii Mamaia.

La sosirea jandarmilor, trei dintre scandalagii, care aveau asupra lor cuțite și agresau două persoane, au fost somați, imobilizați și încătușați, alți cinci-șase implicați în conflict reușind să fugă.

Cinci persoane au fost conduse la Poliția Mamaia pentru continuarea cercetărilor, ei fiind acuzați de port ilegal de armă albă, tulburarea ordinii și liniștii publice și vătămare corporală. Ulterior, unul dintre cei cinci suspecți a fost dus la SCJU pentru acordarea de îngrijiri medicale, potrivit GJM ''Tomis'' Constanța.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 Amănunte de culise / Oprescu stătea într-o zonă exclusivistă din Atena. Se pregătea să plece spre o insulă din Marea Egee

5 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…