Constanța: Conflict aplanat de jandarmi în nordul stațiunii Mamaia; două persoane înjunghiate, duse la spital

Constanța: Conflict aplanat de jandarmi în nordul stațiunii Mamaia; două persoane înjunghiate, duse la spital

Un conflict iscat duminică dimineață între aproximativ zece persoane, într-o parcare din apropierea unui club din nordul stațiunii Mamaia, a fost aplanat de jandarmi, doi indivizi cu plăgi înjunghiate fiind transportați la spital, potrivit autorităților locale.

Reprezentanți ai Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au anunțat că una dintre persoanele implicate în scandal a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgențe, având o plagă la un membru superior.

Conform Grupării de Jandarmi Mobile ''Tomis'', autoritățile au fost alertate prin numărul unic de urgență 112 pentru aplanarea unui conflict spontan, în apropierea unui club din nordul stațiunii Mamaia.

La sosirea jandarmilor, trei dintre scandalagii, care aveau asupra lor cuțite și agresau două persoane, au fost somați, imobilizați și încătușați, alți cinci-șase implicați în conflict reușind să fugă.

Cinci persoane au fost conduse la Poliția Mamaia pentru continuarea cercetărilor, ei fiind acuzați de port ilegal de armă albă, tulburarea ordinii și liniștii publice și vătămare corporală. Ulterior, unul dintre cei cinci suspecți a fost dus la SCJU pentru acordarea de îngrijiri medicale, potrivit GJM ''Tomis'' Constanța.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul