Constanţa: Conflict aplanat de poliţişti la Eforie Nord, după ce Protecţia Consumatorilor a depistat o unitate ce funcţiona ilegal

Constanţa: Conflict aplanat de poliţişti la Eforie Nord, după ce Protecţia Consumatorilor a depistat o unitate ce funcţiona ilegal

Poliţiştii constănţeni au intervenit luni pentru aplanarea unui conflict iscat la o unitate de alimentaţie publică din staţiunea Eforie Nord, după ce lucrătorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa au depistat că aceasta funcţiona ilegal, în condiţiile în care fusese închisă în urmă cu circa trei săptămâni pentru diverse nereguli, potrivit şefului instituţiei, Horia Constantinescu.

"Depistaţi din nou în plină activitate de 'alimentaţie publică', am dispus încheierea unui nou document pentru abateri repetate. A început un spectacol de circ în care soţul administratoarei s-a suit pe chioşc, ameninţând că se aruncă, ne-a adus injurii, a spart cântarul (lipsit de verificare metrologică), mi-a declarat că m-a înregistrat în birou când i-am precizat că noi nu vom proceda la ridicarea măsurii (situaţie pe care mi-o asum)", a afirmat reprezentantul CJPC Constanţa.

El a spus că unitatea respectivă va fi din nou sancţionată şi că va solicita Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi închiderea definitivă a acesteia. AGERPRES / (AS - autor: Nona Jalbă, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente / Claudiu Năsui vrea ca o turnătoare a Securității să fie numită la conducerea ministerului Economiei

2 Deja e internat la o clinică în Italia / Procurorul DNA a cerut până la 12 ani de închisoare pentru Ioan Niculae…

3 Primul bărbat care recunoaște o reacție „adversă” după vaccin / Dan Chișu: Pfizer e bun. Altfel nu-mi explic ere…

4 Se aude că vor s-o întindă în Italia / Ce s-a întâmplat marți seara în dosarul Elenei Udrea și al Ioanei Băsescu…

5 Cam are dreptate / Jurnalistă: Dacă e să tragem linie după o lună, Guvernul acesta a livrat ceva concret în afar…