Constanţa: Conflict aplanat de poliţişti la Eforie Nord, după ce Protecţia Consumatorilor a depistat o unitate ce funcţiona ilegal

Poliţiştii constănţeni au intervenit luni pentru aplanarea unui conflict iscat la o unitate de alimentaţie publică din staţiunea Eforie Nord, după ce lucrătorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa au depistat că aceasta funcţiona ilegal, în condiţiile în care fusese închisă în urmă cu circa trei săptămâni pentru diverse nereguli, potrivit şefului instituţiei, Horia Constantinescu.

"Depistaţi din nou în plină activitate de 'alimentaţie publică', am dispus încheierea unui nou document pentru abateri repetate. A început un spectacol de circ în care soţul administratoarei s-a suit pe chioşc, ameninţând că se aruncă, ne-a adus injurii, a spart cântarul (lipsit de verificare metrologică), mi-a declarat că m-a înregistrat în birou când i-am precizat că noi nu vom proceda la ridicarea măsurii (situaţie pe care mi-o asum)", a afirmat reprezentantul CJPC Constanţa.

El a spus că unitatea respectivă va fi din nou sancţionată şi că va solicita Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi închiderea definitivă a acesteia. AGERPRES / (AS - autor: Nona Jalbă, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Nouriel Roubini / Urmează un deceniu de criză economică. Recesiunea va fi fără precedent

2 Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-ș…

3 VIDEO Rareș Bogdan, atac la piloșii vârâți de PNL în diverse sinecuri: M-am săturat să răspund pentru imbecili…

4 Ți se face scârbă! / Consilierul lui Orban, acuzat că distruge o instituție cu proiecte de sute de milioane de d…

5 „Strânge uşor, ca şarpele Kaa, hipnotizează, apoi atacă decisiv şi fără milă” / Lider PSD, despre Gabriela Firea

recomandări

Te ia DNA: Iulian Bădescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic