Constanţa: Conflict aplanat de poliţişti la Eforie Nord, după ce Protecţia Consumatorilor a depistat o unitate ce funcţiona ilegal

Poliţiştii constănţeni au intervenit luni pentru aplanarea unui conflict iscat la o unitate de alimentaţie publică din staţiunea Eforie Nord, după ce lucrătorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa au depistat că aceasta funcţiona ilegal, în condiţiile în care fusese închisă în urmă cu circa trei săptămâni pentru diverse nereguli, potrivit şefului instituţiei, Horia Constantinescu.

"Depistaţi din nou în plină activitate de 'alimentaţie publică', am dispus încheierea unui nou document pentru abateri repetate. A început un spectacol de circ în care soţul administratoarei s-a suit pe chioşc, ameninţând că se aruncă, ne-a adus injurii, a spart cântarul (lipsit de verificare metrologică), mi-a declarat că m-a înregistrat în birou când i-am precizat că noi nu vom proceda la ridicarea măsurii (situaţie pe care mi-o asum)", a afirmat reprezentantul CJPC Constanţa.

El a spus că unitatea respectivă va fi din nou sancţionată şi că va solicita Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi închiderea definitivă a acesteia. AGERPRES / (AS - autor: Nona Jalbă, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 HARTĂ INTERACTIVĂ Rezultate alegeri prezidențiale 2019 - Turul 1. Vezi cât a obținut fiecare candidat și în ce…

2 Pentru cunoscători / Tentativa lui Macron și a serviciilor secrete franceze de a face jocuri murdare în România …

3 Gata, „revoluția anti-clica PSD” a lui Orban s-a terminat! Reforma administrației, promisă „rapid”, se amână „…

4 Primul semnal din USR. Cosette Chichirău, contracandidata lui Barna la alegerile interne: „Nu știu ce va face …

5 HARTĂ INTERACTIVĂ Rezultatele turului I al prezidențialelor în fiecare localitate din România

recomandări

Te ia DNA: Ioan Chelaru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația