Constanţa: Conflict aplanat de poliţişti la Eforie Nord, după ce Protecţia Consumatorilor a depistat o unitate ce funcţiona ilegal

Constanţa: Conflict aplanat de poliţişti la Eforie Nord, după ce Protecţia Consumatorilor a depistat o unitate ce funcţiona ilegal

Poliţiştii constănţeni au intervenit luni pentru aplanarea unui conflict iscat la o unitate de alimentaţie publică din staţiunea Eforie Nord, după ce lucrătorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa au depistat că aceasta funcţiona ilegal, în condiţiile în care fusese închisă în urmă cu circa trei săptămâni pentru diverse nereguli, potrivit şefului instituţiei, Horia Constantinescu.

"Depistaţi din nou în plină activitate de 'alimentaţie publică', am dispus încheierea unui nou document pentru abateri repetate. A început un spectacol de circ în care soţul administratoarei s-a suit pe chioşc, ameninţând că se aruncă, ne-a adus injurii, a spart cântarul (lipsit de verificare metrologică), mi-a declarat că m-a înregistrat în birou când i-am precizat că noi nu vom proceda la ridicarea măsurii (situaţie pe care mi-o asum)", a afirmat reprezentantul CJPC Constanţa.

El a spus că unitatea respectivă va fi din nou sancţionată şi că va solicita Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi închiderea definitivă a acesteia. AGERPRES / (AS - autor: Nona Jalbă, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

2 VIDEO Fugarul Rizea, noi dezvăluiri șocante despre jefuitorii României! Asta este adevărata molimă, nu coronav…

3 VIDEO Priviți, exod în masă la Paris! Parizienii părăsesc orașul înainte ca acesta să fie închis

4 Sondaj IMAS / Creștere semnificativă pentru USR Plus, scădere pentru PNL. PSD, în urcare cu două procente

5 Document / Șeful PSD are dosar penal la DNA privind modul în care a obținut titlul de „Luptător cu rol determina…