Constanţa: Flagrant şi percheziţii organizate de poliţiştii de la crimă organizată şi procurori DIICOT într-un dosar de trafic de minori

Constanţa: Flagrant şi percheziţii organizate de poliţiştii de la crimă organizată şi procurori DIICOT într-un dosar de trafic de minori

Poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT au organizat două percheziţii domiciliare în cadrul unei acţiuni de prindere în flagrant delict în urma căruia a fost arestat preventiv un bărbat bănuit de trafic de minori, informează un comunicat de presă transmis miercuri de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, urmare a cercetărilor într-un dosar penal ce vizează infracţiuni de trafic de minori, poliţiştii Serviciului de Combatere a Traficului de Persoane din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa, împreună cu Serviciul Teritorial Constanţa al DIICOT, au organizat, pe data de 9 martie a.c, o acţiune în urma căreia a fost reţinut un bărbat de 39 de ani, din localitatea Ostrov.

"Persoana în cauză ar fi recrutat o tânără, pe care ar fi adăpostit-o în diferite locuri de pe raza judeţului Constanţa, în scopul exploatării sexuale, iar în perioada 6-9 martie acesta ar fi efectuat demersuri de a o transfera pe victimă către un alt proxenet, în acelaşi scop, contra sumei de 500 de euro", se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

În urma acţiunii de prindere în flagrant delict, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate au găsit asupra bărbatului 500 de euro.

În urma probatoriului administrat în această cauză, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul în cauză, iar în cursul zilei de miercuri a fost prezentat instanţei de judecată, care a admis măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. AGERPRES / (AS - autor: Dan Mihăescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură de proporții la Rapid: Mircea Lucescu, contract pe 5 ani ca manager general

2 Cele mai noi date despre pensionarii din România

3 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

4 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

5 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”