Constanţa: Intervenţie a forţelor de ordine pentru aplanarea unui scandal la locuinţa unor persoane aflate în izolare

Constanţa: Intervenţie a forţelor de ordine pentru aplanarea unui scandal la locuinţa unor persoane aflate în izolare

Poliţiştii şi jandarmii solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal produs la locuinţa din Hârşova a unor persoane care se aflau în izolare au fost nevoiţi să folosească un spray iritant, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"La data de 19 aprilie, în jurul orei 23,55, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hârşova au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că la locuinţa rudelor sale este gălăgie şi se sparg geamuri. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii, împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră şi poliţişti locali au constatat că un bărbat, de 40 de ani, se află în stare de ebrietate şi are un conflict cu rudele sale, care locuiesc în acelaşi imobil", a transmis IPJ.

Potrivit sursei citate, forţele de ordine au încercat să aplaneze conflictul, însă bărbatul în cauză, dar şi fiul acestuia, de 23 de ani, au devenit recalcitranţi, moment în care jandarmii au folosit spray-ul din dotare, cei doi intrând înapoi în locuinţă.

Incidentul a fost aplanat, iar cele două persoane au fost amendate cu 500 de lei fiecare, conform Legii 61/1991, pentru "proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare".

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cercetările fiind continuate de lucrătorii Poliţiei oraşului Hârşova.

"Cu privire la situaţia de autoizolare în care se aflau cele două persoane, menţionăm faptul că acestea s-au aflat în autoizolare la domiciliu în perioada 7-20 aprilie, fiind verificate zilnic de forţele de ordine", a precizat IPJ Constanţa. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…