Constanţa: Intervenţie a luptătorilor SAS la Techirghiol; amenzi date pentru încălcarea ordonanţelor militare

Constanţa: Intervenţie a luptătorilor SAS la Techirghiol; amenzi date pentru încălcarea ordonanţelor militare

Patru persoane au fost amendate pentru nerespectarea ordonanţelor militare şi alte două pentru tulburarea liniştii publice, în urma unui conflict iscat noaptea trecută pe o stradă din Techirghiol şi aplanat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a informat sâmbătă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

"În jurul orei 22.15, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Techirghiol au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din oraşul Techirghiol ar avea loc un conflict între mai multe persoane. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, în dreptul unui imobil, mai multe persoane îşi adresau injurii şi se îmbrânceau, motiv pentru care s-a intervenit pentru aplanarea conflictului, însă persoanele în cauză au devenit recalcitrante şi au pătruns în curtea imobilului, refuzând să coopereze cu forţele de ordine", a transmis IPJ.

Conform sursei citate, întrucât existau indicii că persoanele implicate încalcă prevederile ordonanţelor militare în vigoare, din momentul în care au pătruns în curte acestea "începând să asculte muzică la intensitate ridicată, tulburând liniştea publică", în sprijin au sosit luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Aceştia au intervenit şi au imobilizat mai mulţi bărbaţi, care au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri.

"În urma cercetărilor, 4 bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea prevederilor O.M. 3/2020, cu amendă în valoare de 8.000 de lei, iar alţi 2 bărbaţi au fost amendaţi la Legea 61/1991, cu amendă în valoare de 2.000 de lei. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice", a precizat IPJ Constanţa. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Noul” PNL / Trei foști miniștri din Guvernele Dragnea și un ministru din Guvernul Ponta candidează din partea …

2 Birchall, cu colții în jugulara lui Streinu-Cercel: Se pare că imunitatea parlamentară bate imunitatea medical…

3 De asta i-o fi pus Firea directori? / Semnați dom’le că dacă era vreun dosar la DNA știam, că-s prieten cu Călin…

4 Sensurile giratorii din România versus cele din Anglia. „Englezii habar n-au cum se fac banii“

5 PSD continuă linia infracțională / Avocata lui Dragomir, implantată de cuplul Vasilescu-Manda în fruntea listei …