Constanța: Manifestația de la Prefectură a început cu un protest al mămicilor

Constanța: Manifestația de la Prefectură a început cu un protest al mămicilor

Manifestația de la Prefectura Constanța contra modificării legislației penale de către Guvern, anunțată pentru seara de sâmbătă pe mai multe pagini pe Facebook, a debutat la ora 17,30 cu un protest al mămicilor cu copii și bebeluși în cărucioare.

*LIVE UPDATE Protest București: Manifestanții au înconjurat Palatul Parlamentului; merg spre Piața Victoriei (FOTO/VIDEO)

Peste 70 de mămici au ocupat platoul din fața Prefecturii. În timp ce ele au intonat Imnul național, copiii au aplaudat și fluierat.

Apoi, platforma de beton s-a umplut cu desene realizate cu creta, în vreme ce adulții au început să joace fotbal cu o minge din cauciuc. Jandarmii din dispozitivul de protecție al Prefecturii au desfăcut mai multe pungi cu dulciuri și au împărțit, zâmbitori, bomboane copiilor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Constanța, maiorul Răzvan Ivan, a declarat că gestul făcut de protectorii ordinii este un răspuns față de colaborarea bună pe care au avut-o în fiecare seară cu manifestanții constănțeni.

"Multe dintre mamele participante la protest ne-au oferit flori în fiecare seară și acum am vrut să răspundem cu simpatie micuților sosiți la manifestație cu tutorii lor și să folosim prilejul de a le arăta că rostul nostru este să ocrotim viitorul acestei țări" — a declarat purtătorul de cuvânt al jandarmilor.

AGERPERES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

2 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

3 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

4 Așa o fi?

5 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!