Constanța: Nicușor Constantinescu a fost dus la spital din sala de judecată pentru stabilizarea tensiunii

Constanța: Nicușor Constantinescu a fost dus la spital din sala de judecată pentru stabilizarea tensiunii

Procesul în care este judecat fostul președinte al Consiliului Județean (CJ) Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost suspendat miercuri, la cererea medicilor, pentru a-i acorda asistență medicală de urgență la spital, după ce inculpatul a acuzat probleme medicale.

Magistrații Curții de Apel Constanța nu au reușit nici miercuri să dezbată probele pe marginea apelului formulat atât de procuror, cât și de Nicușor Constantinescu, la sentința de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare la care a fost condamnat fostul președinte al CJ de Tribunalul Constanța în dosarul de subfinanțare a Centrului Militar Zonal. Medicul de la Serviciul Județean de Ambulanță care-l asista pe inculpatul adus din arest în sala de judecată a cerut transportarea de urgență a acestuia la spital, pentru stabilizare, după ce a constatat că i-a crescut tensiunea arterială.

Judecătorii au acceptat transportarea la spital a inculpatului, mai ales că procurorul de caz, Andrei Bodean, a declarat că nu se opune. Procurorul DNA Andrei Bodean a cerut însă ca dezbaterile pe caz să continue chiar în lipsa lui Constantinescu.

Magistrații au dispus acordarea unui nou termen de judecată pentru data de 22 iunie și a solicitat depunerea de concluzii scrise de către noul apărător angajat de Nicușor Constantinescu, Nicolae Mihălică. La intrarea în Palatul de Justiție din Constanța, Constantinescu anunțase presa că și-a concediat avocatul, după ce instanța i-a refuzat toate cererile formulate în acest dosar.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!