Constanţa: Patru suspecţi de furt, reţinuţi în urma a 14 percheziţii la Năvodari şi Corbu

Constanţa: Patru suspecţi de furt, reţinuţi în urma a 14 percheziţii la Năvodari şi Corbu

Patru suspecţi de furturi din locuinţe, cu un prejudiciu de circa 70.000 lei, au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi, joi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, în urma a 14 percheziţii efectuate de poliţişti în localităţile Năvodari şi Corbu, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"Urmare a cercetărilor în cazul săvârşirii a 11 infracţiuni de furt calificat şi una de furt din autovehicul, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari, sprijiniţi de lucrătorii Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa, Secţiilor 2 şi 5 Rurale, Poliţiei oraşului Ovidiu, Poliţiei staţiunii Mamaia, Serviciilor Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Criminalistic, au efectuat 14 percheziţii domiciliare pe raza oraşului Năvodari şi a localităţii Corbu", se precizează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform acestuia, în perioada 8 decembrie 2018 - 21 ianuarie 2019, opt persoane, cu vârste între 16 şi 32 de ani, ar fi comis faptele pe raza oraşului Năvodari şi a staţiunii Mamaia. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 70.000 de lei, fiind recuperat în proporţie de 40%.

Poliţiştii constănţeni au reţinut pe 23 ianuarie patru bărbaţi, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa, iar în cursul zilei de joi vor fi prezentaţi Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, potrivit sursei citate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...