Constanţa: Peste 240.000 de spectatori au fost prezenţi pe parcursul celor patru zile la festivalul muzical Neversea

Constanţa: Peste 240.000 de spectatori au fost prezenţi pe parcursul celor patru zile la festivalul muzical Neversea

Peste 60.000 de fani au vizionat spectacolele susţinute pe scenele de pe Plaja Modern, din Constanţa, în ultima seară a festivalului muzical Neversea, în total, pe parcursul celor patru zile fiind înregistrat un trafic de peste 240.000 de participanţi, la acest eveniment, informează un comunicat de presă al organizatorilor.

Potrivit sursei citate, ultima seară a adus, pe scena principală de la Neversea, trupe pop-rock precum Kadebostany şi Ofenbach, unul dintre cei mai aşteptaţi DJ ai serii, belgianul Lost Frequencies, oferind un show incredibil zecilor de mii de fani postaţi în faţa principalei scene a festivalului.

"Una din surprizele serii a fost apariţia lui Steve Aoki pe scenă, alături de DJ Quintino, artistul declarând că s-a simţit atât de bine în cadrul concertului susţinut sâmbătă seara încât a acceptat propunerea lui Quintino de a urca alături de el pe scenă, duminică, pentru piesa Mayhem", se arată în comunicatul producătorilor Neversea.

Conform organizatorilor, excentricul milionar italian Gianluca Vacchi a urcat pe scena principală în ultima seară a festivalului iar Matoma a fost artistul care a încheiat ultima seară a festivalului, artistul anunţând că a rămas impresionat de răsăritul de soare de pe malul Mării Negre şi de căldura cu care a fost primit.

"Şi scenele secundare au încheiat ultima seară cu artişti aşteptaţi de fanii precum, Tale of US, Agents of Time, Priku, Black Coffee, Jan Blomquist şi mulţi alţii. Un succes incredibil l-a avut scena Nostalgia unde a putut fi retrăită în fiecare zi atmosfera şi muzica anilor '90. Toată zona din jurul scenei Nostalgia a fost decorată în stilul anilor 1990: casete, jocuri Mario, bănci de clasă, telefoane vechi şi multe alte lucruri care le-au adus aminte participanţilor de anii de liceu", subliniază comunicatul de presă. AGERPRES / (A autor: Dan Mihăescu, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)

Sursa foto: Neversea / Fcebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Foarte interesante amănunte...

5 Cuvintele sunt de prisos...