Constanţa: Petrecere de nuntă oprită de poliţişti la un restaurant din Mamaia; amenzi de peste 25.000 lei

Constanţa: Petrecere de nuntă oprită de poliţişti la un restaurant din Mamaia; amenzi de peste 25.000 lei

O petrecere de nuntă care se desfăşura în incinta unui restaurant din staţiunea Mamaia a fost oprită de poliţişti vineri seara, iar 30 de participanţi la petrecere şi administratorul localului au fost amendaţi cu suma totală de peste 25.000 de lei, pentru încălcarea restricţiilor din perioada pandemiei şi a faptului că se fuma în interior.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, administratorul restaurantului a fost sancţionat contravenţional cu 10.000 de lei pentru organizarea de evenimente private contrar prevederilor legale şi cu 5.000 de lei pentru că se fuma în spaţiu închis.

"La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unui local - restaurant - din staţiunea Mamaia este în desfăşurare un eveniment privat - nuntă, la care participă mai multe persoane. Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020, pentru organizarea de evenimente private, contrar prevederilor legale, (...), iar evenimentul a fost sistat. De asemenea, operatorul economic a fost sancţionat cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 349/2002, întrucât în interior existau persoane care fumau, în spaţiu închis", a transmis sâmbătă IPJ, printr-un comunicat de presă.

Participanţii la nuntă au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei.

"Cele 30 de persoane care au participat la petrecere au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 10.000 de lei, pentru participarea la evenimentul privat, iar 3 dintre acestea au fost sancţionate cu amendă în valoare de 300 de lei, pentru că au fumat în interiorul localului", se mai arată în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”