Constanţa: Răniţii în explozia urmată de incendiu au arsuri pe 50%, respectiv 30% din suprafaţa corpului

Constanţa: Răniţii în explozia urmată de incendiu au arsuri pe 50%, respectiv 30% din suprafaţa corpului

Cele două persoane rănite în explozia urmată de incendiu din blocul de garsoniere din municipiul Constanţa sunt un bărbat şi o femeie care au suferit arsuri pe circa 50%, respectiv aproximativ 30% din suprafaţa corpului, a informat Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa.

"Bărbatul - conştient, cu arsuri pe aproximativ 40 - 50% din suprafaţa corpului, suspectat că are arsuri ale căilor aeriene, transportat de un echipaj SAJ C2 la spital. Femeia - arsuri pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului, suspectată că are arsuri ale căilor aeriene, transportată de SMURD B şi asistenta de la SAJ la spital. Ambii pacienţi, intubaţi, la camera de resuscitare", a transmis purtătoarea de cuvânt a SAJ Constanţa, Claudia Tatarici.

Două persoane au ajuns la spital în urma unei explozii urmată de incendiu, care au avut loc în noaptea de miercuri spre joi, într-un bloc de garsoniere din municipiul Constanţa, fiind afectate 26 de locuinţe.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", 20 de locatari au fost evacuaţi de către echipajele de intervenţie iar 71 de persoane s-au autoevacuat.

La faţa locului au fost mobilizate 13 echipaje de intervenţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria