Constanţa: Traficanţi de droguri de mare risc arestaţi în urma unei acţiuni a DIICOT

Constanţa: Traficanţi de droguri de mare risc arestaţi în urma unei acţiuni a DIICOT

Tribunalul Constanţa a dispus luni arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, a trei persoane inculpate într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, instrumentat de Serviciul Teritorial Constanţa al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), au informat anchetatorii.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de DIICOT, în noaptea de 3/4 august, inculpaţii Reşid Alexandru Armand, Oprea Alexandru Florian şi Lămboiu Andrei Rareş au fost depistaţi de către o patrulă de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa, în timp ce intenţionau să pună în vânzare pe raza staţiunii 2 Mai - Vama Veche, cantitatea de 71 comprimate ecstasy, aproximativ 13 grame de amfetamină sub formă pulverulentă şi două grame de canabis.

Ulterior, cei trei suspecţi de trafic de droguri au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe, cauza fiind preluată şi instrumentată de procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa. AGERPRES / (AS - autor: Dan Mihăescu, editor: Nona Jalbă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”