Constanţa: Traficanţi de droguri prinşi în flagrant într-un club din Mamaia

Constanţa: Traficanţi de droguri prinşi în flagrant într-un club din Mamaia

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant delict în timp ce ar fi încercat să comercializeze droguri de risc şi de mare risc în incinta unui club din staţiunea Mamaia, informează un comunicat transmis joi de Inspectoratul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Conform sursei citate, cei doi bărbaţi care încercau să comercializeze droguri au fost depistaţi de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanţa, în noaptea de luni spre marţi, în timp ce ar fi încercat să comercializeze droguri de risc şi de mare risc în incinta unui club de noapte din staţiunea Mamaia.

"Asupra bărbaţilor au fost descoperite două grindere, un cântar, o pipă, o punguţă cu canabis, 74 de comprimate de ecstasy, un pliculeţ cu cocaină, două fragmente de comprimate ecstasy şi 110 grame de haşiş. Toate acestea au fost ridicate în vederea continuări cercetărilor", se arată în comunicatul citat.

Procurorii DIICOT au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei doi bărbaţi, ulterior fiind emise mandate de arestare preventivă pentru de 30 de zile de către Tribunalul Constanţa. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria