Constanţa: Trei morţi şi un rănit grav în urma unui accident rutier între Mereni şi Topraisar

Constanţa: Trei morţi şi un rănit grav în urma unui accident rutier între Mereni şi Topraisar

Trei persoane au murit şi o a patra a fost grav rănită, miercuri, într-un accident rutier produs între localităţile constănţene Topraisar şi Mereni, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, victima rănită grav a suferit un traumatism abdominal şi se presupune că are hemoragie internă.

"La accidentul din apropierea localităţii Mereni au fost găsite patru victime. Trei, în stop cardio-respirator, cărora li s-a efectuat protocol de resuscitare dar, din păcate, în final au fost declaraţi decedaţi, şi a patra victimă, cu un traumatism abdominal, suspectă de hemoragie internă, transportată în stare critică la spitalul judeţean de către un echipaj SAJ", a declarat purtătoarea de cuvânt a SAJ, medicul Claudia Tatarici.

Conform acesteia, la locul producerii accidentului rutier au fost mobilizate trei ambulanţe, precum şi elicopterul SMURD. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…