Constanţa: Un bărbat a fost înjunghiat mortal de fiul său, într-o societate comercială

Constanţa: Un bărbat a fost înjunghiat mortal de fiul său, într-o societate comercială

Un bărbat de 66 de ani a murit duminică, după ce a fost înjunghiat de fiul său, de 38 de ani, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Constanţa.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre un conflict între două persoane, într-o societate comercială.

"La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 17,30, poliţişti din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Constanţa, are loc un conflict spontan între două persoane. La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, de 38 de ani, l-ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înţepător, pe tatăl său de 66 de ani", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Conform sursei citate, la faţa locului a ajuns şi un echipaj medical care a constatat decesul victimei.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost încătuşat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Cercetările sunt continuate de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Tribunalul Constanţa. AGERPRES / (AS - autor. Nona Jalbă; editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria