Constanţa: Un pompier de la ISU ''Dobrogea'' a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

Constanţa: Un pompier de la ISU ''Dobrogea'' a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

Un pompier de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", în vârstă de 48 de ani, a murit după ce s-a infectat cu COVID-19, au informat sâmbătă reprezentanţii instituţiei.

Pompierul a fost internat iniţial pe 12 aprilie la spitalul din Cernavodă, fiind transferat succesiv la spitalele din Medgidia, Constanţa, iar noaptea trecută la Institutul "Matei Balş" din Bucureşti.

"Acesta a fost internat pe data de 12.04.2020 la spitalul de la Cernavodă, ulterior fiind transferat la Spitalul Medgidia, iar în data de 13.04.2020 a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, fiind confirmat pozitiv cu COVID 19. În cursul zilei de ieri a fost transferat la Bucureşti, la Institutul "Matei Balş", acolo unde, din nefericire, a decedat în cursul nopţii trecute", informează un comunicat de presă transmis de ISU "Dobrogea".

Conform sursei citate, bărbatul, plutonier adjutant, era pompier salvator în cadrul ISU "Dobrogea" din anul 2007, fiind încadrat conducător auto pe autospecialele de stingere.

"Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa îşi exprimă regretul profund pentru decesul colegului nostru şi transmite condoleanţe familiei îndurerate de acasă, dar şi familiei pompierilor pentru această grea pierdere suferită. Acesta a fost un militar desăvârşit şi un camarad de nădejde. În timpul carierei sale militare a avut doar recompense din partea comenzii inspectoratului", subliniază reprezentanţii ISU.

Ei au precizat că spaţiile şi mijloacele de intervenţie ale unităţii în care activa pompierul au fost dezinfectate, iar colegii care au intrat în contact cu acesta sunt în autoizolare şi monitorizaţi din punct de vedere medical. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…

5 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…