Constanţa: Un pompier de la ISU ''Dobrogea'' a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

Constanţa: Un pompier de la ISU ''Dobrogea'' a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

Un pompier de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", în vârstă de 48 de ani, a murit după ce s-a infectat cu COVID-19, au informat sâmbătă reprezentanţii instituţiei.

Pompierul a fost internat iniţial pe 12 aprilie la spitalul din Cernavodă, fiind transferat succesiv la spitalele din Medgidia, Constanţa, iar noaptea trecută la Institutul "Matei Balş" din Bucureşti.

"Acesta a fost internat pe data de 12.04.2020 la spitalul de la Cernavodă, ulterior fiind transferat la Spitalul Medgidia, iar în data de 13.04.2020 a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, fiind confirmat pozitiv cu COVID 19. În cursul zilei de ieri a fost transferat la Bucureşti, la Institutul "Matei Balş", acolo unde, din nefericire, a decedat în cursul nopţii trecute", informează un comunicat de presă transmis de ISU "Dobrogea".

Conform sursei citate, bărbatul, plutonier adjutant, era pompier salvator în cadrul ISU "Dobrogea" din anul 2007, fiind încadrat conducător auto pe autospecialele de stingere.

"Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa îşi exprimă regretul profund pentru decesul colegului nostru şi transmite condoleanţe familiei îndurerate de acasă, dar şi familiei pompierilor pentru această grea pierdere suferită. Acesta a fost un militar desăvârşit şi un camarad de nădejde. În timpul carierei sale militare a avut doar recompense din partea comenzii inspectoratului", subliniază reprezentanţii ISU.

Ei au precizat că spaţiile şi mijloacele de intervenţie ale unităţii în care activa pompierul au fost dezinfectate, iar colegii care au intrat în contact cu acesta sunt în autoizolare şi monitorizaţi din punct de vedere medical. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro