Constanța: Victor Becali rămâne în penitenciar; Tribunalul a admis contestația DNA împotriva eliberării condiționate

Constanța: Victor Becali rămâne în penitenciar; Tribunalul a admis contestația DNA împotriva eliberării condiționate

Fostul impresar sportiv Victor Becali rămâne în penitenciar după ce, vineri, Tribunalul Constanța a admis contestația formulată de DNA împotriva sentinței Judecătoriei Medgidia din decembrie 2016, prin care fusese acceptată cererea de eliberare condiționată a acestuia.

Judecătorii Tribunalului Constanța au respins ca fiind neîntemeiată propunerea de eliberare condiționată a condamnatului Victor Becali, decizia fiind definitivă. Totodată, instanța a fixat termen de reiterare a propunerii de eliberare condiționată după data de 20 iunie 2017.

Pe 6 decembrie anul trecut, Judecătoria Medgidia a admis cererea de eliberare condiționată formulată de Victor Becali, decizia instanței nefiind definitivă, cu posibilitate de atacare la Tribunalul Constanța.

Victor Becali a fost condamnat definitiv în martie 2014 la patru ani și opt luni de închisoare în dosarul transferurilor de fotbaliști.

AGERPRES / (AS — autor: Nona Jalbă; editor: Marius Frățilă)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...