Constanța: Victor Becali rămâne în penitenciar; Tribunalul a admis contestația DNA împotriva eliberării condiționate

Constanța: Victor Becali rămâne în penitenciar; Tribunalul a admis contestația DNA împotriva eliberării condiționate

Fostul impresar sportiv Victor Becali rămâne în penitenciar după ce, vineri, Tribunalul Constanța a admis contestația formulată de DNA împotriva sentinței Judecătoriei Medgidia din decembrie 2016, prin care fusese acceptată cererea de eliberare condiționată a acestuia.

Judecătorii Tribunalului Constanța au respins ca fiind neîntemeiată propunerea de eliberare condiționată a condamnatului Victor Becali, decizia fiind definitivă. Totodată, instanța a fixat termen de reiterare a propunerii de eliberare condiționată după data de 20 iunie 2017.

Pe 6 decembrie anul trecut, Judecătoria Medgidia a admis cererea de eliberare condiționată formulată de Victor Becali, decizia instanței nefiind definitivă, cu posibilitate de atacare la Tribunalul Constanța.

Victor Becali a fost condamnat definitiv în martie 2014 la patru ani și opt luni de închisoare în dosarul transferurilor de fotbaliști.

AGERPRES / (AS — autor: Nona Jalbă; editor: Marius Frățilă)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”