Constantin Budescu - Mă bucur că am marcat, sper să ajut în continuare naționala

Constantin Budescu - Mă bucur că am marcat, sper să ajut în continuare naționala

Fotbalistul echipei naționale a României, Constantin Budescu, a declarat, joi seara, după victoria cu selecționata Kazahstanului, că se bucură pentru cele două goluri marcate și speră să fie convocat în continuare pentru că vrea să ajute prima reprezentativă să obțină rezultate bune.

"Mă bucur că am reușit să marchez și că am câștigat. Eu de fiecare dacă când voi fi chemat la națională voi veni cu plăcere. Sper să vin în continuare și să ajut echipa națională să obțină rezultate bune. Eu nu am avut nimic de demonstrat în acest meci. Eu nu joc să demonstrez nimănui nimic", a spus el.

Întrebat cum vede viitorul lui Cosmin Contra la națională, Budescu a răspuns: "Este devreme să vorbim. A fost doar un singur meci. Vom vedea pe viitor ce se va întâmpla. Cu siguranță a venit cu un plus, este alături de noi. Ne-a ajutat foarte mult la acest meci. Sperăm să ne ajutăm reciproc în continuare. Se simte că a fost jucător de națională. Știe ce înseamnă naționala. Suntem la început, dar ușor-ușor o să ne cunoaștem mai bine și o să legăm mai mult relațiile de joc. Sperăm să jucăm din ce în ce mai bine".

Echipa națională de fotbal a României a învins formația Kazahstanului cu scorul de 3-1 (2-0), joi seara, pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploiești, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, la meciul de debut al lui Cosmin Contra ca selecționer al echipei României.

Duminică, 8 octombrie, de la ora 19,00, pe stadionul Parken din Copenhaga, România, care nu mai are nicio șansă de calificare, va întâlni reprezentativa Danemarcei, în ultimul său meci din cadrul Grupei E a preliminariilor CM 2018.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

4 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache