Consulatul României la Izmir: Punctele de trecere a frontierei terestre turce, închise pe sensul de ieșire spre Bulgaria și Grecia

Consulatul General al României la Izmir anunță sâmbătă că punctele de de trecere a frontierei terestre turce spre Bulgaria și Grecia, pe sensul de ieșire din Turcia, sunt închise, însă precizează că aeroporturile din Turcia sunt deschise, inclusiv cele pe care operează cursele charter - Bodrum, Antalya.

"Potrivit informațiilor obținute în această dimineață de la Poliția de Frontieră din Turcia, aeroporturile din Turcia sunt deschise, inclusiv cele pe care operează cursele charter (Bodrum, Antalya). Punctele de trecere a frontierei pe cale terestră sunt deschise pe sensul de intrare în Turcia, dar sunt închise pe sensul de ieșire, atât spre Bulgaria, cât și spre Grecia. Reprezentanții Poliției de Frontieră nu au putut preciza când ar putea fi deschisă frontiera terestră. Va sfătuim să nu plecați spre România înainte de a se lămuri situația la frontiere", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Consulatului General al României la Izmir.

Sursa citată mai precizează că reprezentanții Consulatului "țin legătura cu autoritățile pentru transmiterea de informații în acest sens cât mai rapid posibil".

AGERPRES/ (AS — editor: Vicențiu Purcărea, editor online: Simona Aruștei)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Experții americani / Cele trei modalităţi prin care se transmite coronavirusul

2 SUSPECT / Președintele Chinei anunţă implementarea legislaţiei privind securitatea bacteriologică / Mulți spun că …

3 Doctori chinezi lămuresc misterul morţilor subite cauzate de virusul Wuhan. Cum funcţionează virusul

4 Teoria conspirației / S-a deschis Cutia Pandorei?

5 Ce nu ne spun autoritățile / Cristian Unteanu, articol-avertisment despre coronavirus. Să sperăm că situația nu …

recomandări

Te ia DNA: Tutulan Rica - Baron local

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Faceți cunoștință cu Grumpy cat japoneză, care e chiar mai grumpy decât originala