Consulul onorific al Bulgariei la Bucureşti, la spital în urma unui accident rutier

Consulul onorific al Bulgariei la Bucureşti, la spital în urma unui accident rutier

Consulul onorific al Bulgariei a ajuns joi la Spitalul "Bagdasar-Arseni" în urma unui accident rutier, el fiind conştient şi cooperant, a informat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Florin Bică.

Potrivit unor surse, ar fi vorba de consulul onorific al Bulgariei la Bucureşti, Rosen Rusev.

Consulul se află la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Acesta a fost implicat într-un accident în judeţul Giurgiu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă, a declarat joi, pentru AGERPRES, că poliţiştii giurgiuveni au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce consulul onorific al Bulgariei, în vârstă de 32 de ani, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ de pe marginea drumului pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti, în dreptul localităţii Adunaţii Copăceni.

"Un cetăţean bulgar în vârstă de 32 de ani în timp ce se deplasa pe DN 5, dinspre Giurgiu spre Bucureşti, pe raza localităţii Adunaţii Copăceni, la kilometrul 52, nu a adaptat viteza de mers într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului", a precizat Cristian Şuţă.

Şeful Poliţiei Rutiere Giurgiu, Marian Popescu, a spus că la sosirea echipajelor de poliţie bărbatul ieşise singur din maşină şi a fost testat cu alcooltestul, "rezultatul fiind zero".

"Bărbatul care s-a prezentat ca fiind consulul onorific al Bulgariei a spus că a ieşit pe picioare din maşină şi nu îşi explică cum a ajuns cu autoturismul în şanţ", a precizat Marian Popescu.

Consulul onorific a reuşit să se autoevacueze din maşina pe care o conducea, cu numere de România, un Peugeot 207, şi avea "o escoriaţie la obrazul drept şi în zona ochiului", a mai spus Popescu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...