Contabil al companiei Burisma, care a dezvăluit schema de luare de mită a familiei Biden, găsit mort

Contabil al companiei Burisma, care a dezvăluit schema de luare de mită a familiei Biden, găsit mort

Contabilul principal al Burisma Energy din Ucraina, care s-a oferit să furnizeze autorităților americane dovezi cu privire la infracțiunile financiare în care au fost implicați Joe și Hunter Biden, a fost găsit mort înainte de a putea depune mărturie, transmite Solid News .

Informatorul Burisma a fost identificat ca fiind soția fostului proprietar al companiei Burisma, Mykola Lisin, care a murit tot în circumstanțe suspecte în anii administrației Obama, când vicepreședintele Joe Biden și fiul său Hunter au activat în Ucraina.

Giuliani a discutat despre soarta denunțătorului decedat în timpul unui interviu în ”Raportul de sâmbătă ” al Newsmax cu Rita Cosby.

Potrivit lui Giuliani, care a scos la lumină notoriul “Laptop din iad” al lui Hunter Biden, denunțătorul a fost contabilul principal la Burisma, compania de energie ucraineană coruptă.

În timpul mandatului lui Joe Biden în funcția de vicepreședinte sub Obama, Burisma l-a compensat pe Hunter cu zeci de mii de dolari pe lună pentru poziția sa în consiliul de administrație al companiei, în ciuda lipsei sale complete de experiență în sectorul energetic.

În acea perioadă, vicepreședintele Biden a retras ajutorul SUA către Ucraina ca mijloc de a presa guvernul să-l demită pe Viktor Shokin, un procuror superior care a investigat firma Burisma și pe proprietarul său pentru activități frauduloase.

Giuliani, care a fost anterior avocatul președintelui Donald Trump, spune că informatorul s-a oferit să furnizeze unui avocat american informații financiare extrem de compromițătoare despre familia Biden.

Cu toate acestea, Giuliani spune că autoritățile americane au făcut tot ce au putut pentru a o ignora, trimițând cazul ei la diferite birouri în încercarea de a o face să plece.

El a dezvăluit că procurorul general din Pittsburgh a investigat inițial cazul.

Dar ancheta a fost transferată ulterior la Procuratura din Delaware, sub fostul Procuror General Bill Barr.

Giuliani susține că biroul Delaware a îngropat cazul, în ciuda faptului că denunțătorul era amenințat cu moartea.

El spune că informatorul a avut dovezi care includeau informații despre conturile bancare offshore care arătau milioane de dolari dați mită către familia Biden și “alți politicieni corupți”.

În ciuda naturii explozive a probelor, Giuliani spune că procurorii au închis cazul și că informatorul a murit brusc înainte de a putea depune mărturie.

Și acum mass-media mainstream refuză să recunoască existența informatorului.

“Ei bine, desigur, aceasta este cea mai ridicolă și idioată declarație de făcut într-o zi în care aflăm că familia Biden a luat o mită de 10 milioane de dolari de la un ucrainean pe nume Mykola Zlochevsky, ceea ce v-aș fi putut spune, și v-am și spus acum trei ani, ” a spus Giuliani pentru Newsmax.

“Și nu au cercetat niciuna dintre pistele pe care le-am furnizat. Sperau că oamenii vor dispărea sau vor muri. Este extraordinar. ”

Giuliani a dezvăluit că a dat Departamentului de Justiție al Statelor Unite “un martor … care este o femeie, care este contabilul principal al acestei companii corupte, Burisma”.

“Era soția fostului proprietar care a murit în circumstanțe suspecte. Și era dispusă să dezvăluie toate neregulile legate de conturile bancare offshore, inclusiv despre conturile familiei Biden”.

„Ea a supravegheat transferul sumelor imense pe care familia Biden și alți politicieni corupți le-au primit de la Burisma.”

Cosby a întrebat “Sunteți sigur că acum Comitetul Camerei va ajunge să descopere cauza tuturor problemelor? Pentru că asta este uimitor.”

“Realitatea este că le-am dat soluția în ianuarie 2020, iar avocatul american din Pittsburgh a fost foarte interesat”, a răspuns Giuliani.

“Și apoi într-o mișcare foarte ciudată, Barr a trimis informatorul la avocatul american din Delaware. Nu a făcut nimic în acest sens”, a dezvăluit el.

“Și femeia era amenințată cu moartea. Așadar, am încercat să facem presiuni asupra lor pentru a face ceva”, a explicat el.

“Uite, să presupunem că a mințit. Ați fi aflat într-un minut că nu deținea conturile. Fie are dovezile, fie nu. Și este absurd să nu o intervievăm. Ea susținea că avea conturi bancare și că familia Biden a primit mult mai mulți bani pe ascuns”.

“Aveam 8 milioane de dolari pe masă pe care le puteam dovedi, care puteau fi dovedite încă de acum trei ani”, a adăugat el. “L-ar fi putut inculpa înainte de a candida la funcția de președinte și au evitat această problemă”.

“Am fi putut afla dacă a fost nevinovat sau vinovat în ianuarie 2020”.

“Toți martorii au fost acolo, iar eu îl am înregistrat ca Shokin. Shokin era dispus să vină să depună mărturie”. Priviți:

sursă: thepeoplesvoice.tv


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat