Contor de gaz, sfințit de un sobor de preoți, cu panglică și pâine cu sare

Contor de gaz, sfințit de un sobor de preoți, cu panglică și pâine cu sare

Președintele PNL Botoșani Costel Șoptică, însoțit de mai multe oficialități locale, a participat la inaugurarea rețelei de gaz din comuna Frumușica, un contor fiind sfințit de un sobor de preoți, iar oficialii au mâncat pâine cu sare și au tăiat panglica inaugurală, anunță ReporterIS , care citează presa locală .

„Astăzi la Frumușica s-a scris #ISTORIE! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce.

S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii.

Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu.

Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!!!”, este mesajul postat de șeful PNL Botoșani pe pagina sa de socializare.

Sursa foto: Facebook / Costel Șoptică


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro