Contra: Bineînțeles că și fotbaliștii plâng, Alibec a fost supus unei presiuni din partea tuturor

Contra: Bineînțeles că și fotbaliștii plâng, Alibec a fost supus unei presiuni din partea tuturor

Selecționerul echipei naționale a României, Cosmin Contra, a declarat, vineri, că și fotbaliștii plâng, precizând că atacantul Denis Alibec, care a izbucnit în lacrimi la meciul FCSB - Hapoel Beer Sheva din Europa League, a fost supus unei presiuni mari din partea tuturor în ultima perioadă.

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

"În această după-amiază mă voi întâlni cu Alibec, așa cum m-am întâlnit și cu Budescu acum 10 zile. Cu jucătorii care au talent și pot ajuta naționala e interesul meu să fac totul pentru că toți dorim ca ei să fie într-o formă bună. Bineînțeles că și fotbaliștii plâng. Presiunea este mare. Alibec a fost supus unei presiuni din partea tuturor. Mai sunt și momente de acestea în viață. Sper ca el să fie puternic, noi suntem alături de el. De aceea ne întâlnim cu el, să îi dăm câteva sfaturi și pe viitor să îl vedem pe Alibec cel care era acum un an și jumătate la Astra Giurgiu", a spus selecționerul.

Cosmin Contra a menționat că este un lucru extraordinar faptul că în amicalul România — Turcia va avea ocazia să îl aibă ca adversar pe Mircea Lucescu. "Lucescu este cel mai bun antrenor pe care l-a avut România. E extraordinar pentru mine că am ocazia să fiu adversarul lui Mircea Lucescu. Nu este un meci al orgoliilor, este un amical. Bineînțeles că dezamăgirea ratării calificării este mare atât pentru Turcia, cât și pentru România. Ca și noi, turcii încep un drum nou, gândindu-se la următorul Campionat European", a afirmat el.

Prezent, vineri, la evenimentul de lansare a noii identități de brand a echipei naționale , Contra a precizat că speră ca jucătorii să fie conștienți că reprezintă suporterii români de fiecare dată când intră pe teren: "Încercăm după lansarea acestui nou blazon să transmite o mai mare responsabilitate. Îmi doresc ca jucătorii să fie conștienți că reprezintă suporterii români de pretutindeni și să nu uite că acest tricou al naționalei înseamnă foarte mult. Eu vreau să calific echipa națională la EURO 2020. Locul în clasamentul mondial vine de la sine. Când ne vom califica vom urca și în clasamentul FIFA", a adăugat selecționerul României.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante