Contraatacul Ardealului!/Nou atac fără perdea al unui lider PNL la Camarila lui Orban! „Locul luptătorilor a fost luat de învinși! E vremea sforarilor, care se sfâșie pentru firimiturile aruncate de stăpâni!”

Contraatacul Ardealului!/Nou atac fără perdea al unui lider PNL la Camarila lui Orban! „Locul luptătorilor a fost luat de învinși! E vremea sforarilor, care se sfâșie pentru firimiturile aruncate de stăpâni!”

Contraatacul Ardealului! Atac fără perdea al unui lider PNL la Camarila lui Orban! „Locul luptătorilor a fost luat de învinși! E vremea sforarilor, care se sfâșie pentru firimiturile aruncate de stăpâni!”. Este a doua ieșire în public a unui lider marcant din Ardeal, după ce președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a făcut acuzații la fel de grave.

Ce a scris deputatul PNL Florin Roman pe Facebook:

Prima zi de lucru a noului Parlament ne-a arătat cum vor fi următorii 4 ani! Cu mult circ, cu războaie la baioneta și cu nimic bun pentru Romania!

PSD și AUR și-au arătat colții din prima zi, iar, din păcate, PNL cedează pas cu pas diferite poziții strategice in parlament, așa cum a făcut in Executiv. Din prima linie a frontului in bătălia cu PSD, locul luptătorilor a fost luat de învinși! E vremea sforarilor, care se sfâșie pentru firimiturile aruncate de stăpâni!

Oameni care au pierdut batalii politice la ei acasa au fost aduși in fata, iar cei care au câștigat luptele politice cu PSD și USR s-au retras, pentru ca nu pot accepta umilirea partidului, nu pot accepta ca PNL sa fie un partid prăduit de toți adversarii săi!

Ma voi concentra in perioada următoare pe reprezentarea oamenilor din Alba! Ei au castigat întotdeauna pentru PNL. Vom fi aceiași oameni demni, care nu ne vom strâmba coloana nici in fata adversarilor politici, nici in fata tuterilor vremelnici, care vin și pleacă cu stăpânii lor!
Dumnezeu sa ocrotească Romania și PNL!


Virgil Guran, un personaj controversat, este liderul grupului PNL din Senat. El este unul dintre membrii marcanți ai Camarilei președintelui PNL Ludovic Orban

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

2 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

3 Așa o fi?

4 Alcov politic / În sfârșit, tractoristul Stănescu a primit verde de la Cotroceni să depună moțiunea de cenzură

5 Scandal la Zona liberă Curtici-Arad! „Marmota” s-a dedulcit la „ciocolată”?