Contul de Twitter al lui Kanye West, reactivat. Reacția lui Ellon Musk

Contul de Twitter al lui Kanye West, reactivat. Reacția lui Ellon Musk

Contul de Twitter al lui Kanye West, restricționat la începutul lunii octombrie, după ce artistul a făcut remarci antisemite, a fost deblocat, chiar în ziua în care Elon Musk a devenit noul șef al platformei de socializare.

Contul lui Kanye West a fost suspendat după o postare antisemită FOTO AFP

Mulți l-au acuzat pe Elon Musk că a ridicat restricția cu privire la contul lui Kanye West, însă fondatorul Tesla susține că nu avut nimic de-a face cu acest aspect și că foștii directori ai platformei sunt responsabili. El a fost suspendat de pe Twitter după ce a scris că va ataca evreii, într-o postare care a fost între timp eliminată de reţeaua de socializare deoarece încălca regulile. De asemenea, el a fost suspendat de pe Instagram.

Rapperul, care în urmă cu un an și-a schimbat numele în Ye, a declarat joi că a pierdut două miliarde de dolari într-o singură zi în urma deciziei în cascadă a unor companii precum Adidas şi Gap de a rupe legăturile cu vedeta după remarcile sale antisemite. Astfel, cântărețul american a pierdut statutul de miliardar.

Citește pe click.ro mai multe despre reacția lui Musk

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”