Contul Oliviei Steer, spart de „oculta mondială”. În realitate, anti-vaccinista nu știa să folosească FB

Contul Oliviei Steer, spart de „oculta mondială”. În realitate, anti-vaccinista nu știa să folosească FB

Olivia Steer a anunțat că i-a fost furat contul de Facebook în urma unei conspirații. A doua zi și-a dat seama că a fost o simplă eorare cauzată de faptul că nu știa să folosească aplicația.

„Contul meu de profil Facebook a dispărut, azi, fără notificări, fără explicații, fără avertisment. Mă pot aștepta, în orice clipă, să îmi fie ștearsă și pagina publică, pe care scriu acum.

Ce să spun? Nu pot ei să cenzureze, cît putem noi să comunicam. Nu pot ei să distrugă, cît putem noi să construim. Nu pot ei să urască, pe cît putem noi să iubim.

Așa că vă aștept, de-acum, pe blogul meu, oliviasteer.ro, și pe (încă) functionalul cont de Instagram. Și curînd, chiar!, pe YouTube!

Ținem legătura strîns! Mereu!”, a anunțat cunoscuta anti-vaccinistă ep FB.

Lucrurile s-au rezolvat după 24 de ore când cineva a învățat-o să mânuiască FB.

„În urma cu două zile, Facebook m-a anunțat că o persoană străină s-a logat pe contul meu de pe un alt device. Am urmat atunci toate procedurile de securitate, mi-am schimbat parola și mi-am văzut de treabă. Azi-dimineață, contul meu de profil nu mai era (deși, aseara erau ambele vizibile și accesabile, ca de obicei, de pe orice device). Nu era de gasit nici in secțiunea Menu și nici, la o căutare simplă, după nume, în Search. Nici de pe telefon, nici de pe laptop. Messenger dispăruse și el din bara de sus.

Prietenii m-au asigurat că îmi pot vedea contul, prin urmare e sigur activ, sugerînd că terțe persoane au intrat în el și se joacă la butoane, ca să îmi puna nervii la încercare.

Abia, într-un tîrziu, practic în urmă cu circa 10 minute, am găsit, în settings, un buton de switch, care îmi redă accesul spre ambele conturi, dar doar de pe laptop. Practic, e singura modalitate rămasă de a glisa între cele două pagini. Explicația pentru tot acest joc de-a alba-neagra cu conturile de socializare, dată de cîțiva amici, ce au cunoștințe mai vaste decît mine de IT, ar fi că Facebook a schimbat interfața aplicației, îngreunând accesibilitatea, mișcare ce face parte din vechea strategie de sabotare (mai fățișă sau mai puțin) a utilizatorilor indezirabili”, a scris Olivia.

MAI 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Percheziții la clanul interlop Duduianu

2 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

3 Așa o fi?

4 O dare în gât profi...

5 E încercuită / Cum sunt poziţionate efectivele ruseşti la granița Ucrainei